• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Turisti potpuno šokirani! Dva pića na ovom mondenskom mestu koštaju više od 800 dolara

V. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Naplatu su uočili po povratku kući kada su dobili izvod kreditne kartice

  • 1
mikonos pice Foto: Shutterstock

Jedan američki par je doživeo veoma loše iznenađenje po povratku sa odmora tokom kojeg su posetili poznati restoran na Mikonosu, u Grčkoj. Iskustvo su opisali kao "potpunu pljačku" nakon što su otkrili da im je naplaćeno 876 dolara za dva pića.

Mnogi gosti restorana su se žalili zbog visokih cena obroka i pića.

Na dugačkoj listi pritužbi na platformi za recenzije Tripadvajzor, par iz Sjedinjenih Država je u naslovu  svoje recenzije rekao "izbegavajte po svaku cenu" pre nego su napisali da su bili primorani da plate račun od 876 dolara pošto su naručili dva pića za koja im je, kako kažu, rečeno da će koštati po 51 evro.

U recenziji navode su da su saznali da im je naplaćeno mnogo više tek kada su po povratku kući dobili izvod kreditne kartice.

- Totalna pljačka! Uzmite račun pre nego što odete i proverite svoju kreditnu karticu jer oni previše naplaćuju. Rečeno mi je da su ležaljke slobodne da se koriste ako naručimo hranu ili piće - stoji u recenziji koju je napisla izvesna Lori

- Nema problema.... naručili smo 2 pića za koja smo kasnije videli da su po 51 evro. Ako to nije bilo dovoljno ludo, vratili smo se u SAD i videli naplatu od 876 dolara na našem računu. ZA 2 PIĆA!!! - nastavlja ona.

- Pokušavamo da se osporimo sa našom kompanijom za kreditne kartice, što je takođe katastrofa jer nikada nismo ništa potpisali niti smo dobili papirnu kopiju priznanice. ČUVAJTE se i izbegavajte ovo mesto! - završava Lori.

Menadžer restorana Dimitrios Kalamaras je odgovorio na ovu  dramatičnu recenziju rekavši da su cene jasno prikazane i zamolio par da preispita neke od oštrih izraza i optužbi koje su izneli.

- Naše ležaljke  dolaze sa minimalnom konzumacijom, pa podstičemo sve posetioce da provere jelovnike pre nego što naruče. Želeo bih da napomenem da su naši meniji istaknuti na tabli blizu ulaza, prikazujući cene naše hrane i pića kako bi naši gosti bili informisani - jasan je Dimitrios.

Prošle godine Tripadvajzor je na svojoj stranici postavio upozorenje za restoran nakon niza pritužbi u kome je pisalo:

- Tripadvajzor je obavešten o nedavnim medijskim izveštajima ili događajima u vezi sa ovim restoranom koji se možda neće odraziti u recenzijama koje se nalaze na ovoj listi. Shodno tome, možda ćete želeti da izvršite dodatna istraživanja za informacije o ovoj lokaciji kada pravite svoje planove za putovanje.

Oskar Maldonado i njegov dečko su prošle godine odleteli u Grčku iz Hondurasa na odmor na suncu, takođe se žalio da im je u restoranu naplaćeno 600 evra. Par je naručio dva smutija i testeninu od jastoga, a da nisu videli meni. Kada je njihov račun konačno stigao, pokazivao je 400 evra, a kada su otišli ​​da plate, skočio je na 600 evra (510 funti) pošto su smutiji bili po 60 evra. Oskar (34) je ranije rekao za Mirror: „Osećao sam se u iskušenju da pozovem policiju, ali nisam želeo da pravim probleme, prenosi Miror.

(Telegraf Biznis)

Video: U Boki usidrena jahta vlasnika Totenhema: Pogledajte zver od 250 miliona dolara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eto!

    4. jul 2024 | 14:33

    Oces Mikonos? Pa eto ti ga. Ja sam pre par godina CASU OBICNE SODA VODE tamo platili 13 evra. Pa vi samo izvol'te!

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>