• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Imate ideju? Sada je vreme da se prijavite: Objavljen konkurs za mlade sa biznis planom

D. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Odluka o odobravanju subvencije biće doneta u roku od 30 dana od dana podnošenja zahteva

  • 0
Mladi posao zaposlenje karijera Foto: Shutterstock

Nacionalna služba za zapošljavanje (NZS) objavila je Javni poziv za dodelu subvencije za samozapošljavanje nezaposlenih lica uključenih u Program Garancija za mlade s područja Niša, Kruševca i Sremske Mitrovice.

Javni poziv je otvoren od dana objavljivanja u sredstvima javnog informisanja do utroška raspoloživih sredstava izdvojenih za ovu namenu, a najkasnije do 31. oktobra 2024. godine, saopštili su iz NZS.

Odluka o odobravanju subvencije biće doneta u roku od 30 dana od dana podnošenja zahteva, dok zahtevi s biznis planom, čija je ocena manje od 50 bodova, neće biti razmatrani u postupku odlučivanja za dobijanje subvencije.

Javni poziv za samozapošljavanje sa svim potrebnim detaljima i uslovima za konkurisanje nalazi se na sajtu Nacionalne službe za zapošljavanje, a finansiranje se vrši iz budžeta Republike Srbije preko Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

(Telegraf Biznis/Tanjug)

Video: Vučić poručio da dok se on pita, neće biti skraćenja radnog vremena

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>