• 3

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poljakinja zaređala kazne u Hrvatskoj, umesto da ih plati, ostavila poruku: "Molim da ne dobijam listić"

V. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pojasnila je da postoji razlog zašto ne može da plati kaznu

  • 3

Na društvenoj mreži Fejsbuk, na stranici koja se bavi prijavljivanjem nepropisnog i bahatog ponašanja u saobraćaju osvanula je objava na kojoj se vidi automobil sa poljskim registarskim tablicama na kome se nakupilo mnoštvo kazni za nepropisno parkiranje.

- Poljakinja je nakupila celu kolekciju. Kaže da ne uspeva platiti karticom i moli da više ne dobija. Ne pada joj na pamet pomaknuti vozilo... - piše u objavi.

Na jednoj od fotografija ovog vozila koje je nepropisno parkirano na parkingu u Makarskoj, vidi se poruka koju je vlasnica ostavila službenicima koji pišu kazne za ove prekršaje.

- Dobro veče, pokušala sam 3 puta da platim sa karticom, ali ne funkcioniše. Molim da ne dobijam listić. Pozdrav - veoma ljubazno je zamolila vlasnica vozila.

Komentari ispod objave su bili sve samo ne ljubazni.

- Dočekati je na granici, ne dati joj proći dok ne plati, pa ćeš viditi kako prolazi kartica…samo će verovatno nesmetano proći sta je žalosno, domaći sve plaćaju a stranci se iživljavaju i onda ce naša policija na kraj leta od nervoze udrit represiju na nas…žalosno - pisalo je u komentaru jednog frustiranog Dalmatinca.

- Vidim da ima račun od 2023. godine znači vozilo je tu skoro godinu dana, podleže i carinskom prekršaju - pisalo je u drugom.

Komentari ispod ove objave jasno su pokazali nezadovoljstvo lokalaca koji ovakvo ponašanje smatraju neprihvatljivim i sramotnim.

(Telegraf Biznis)

Video: Kupila majicu na "sniženju", kući shvatila da je upala u zamku: Majka prevarena u dečjem butiku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kale

    17. jul 2024 | 18:42

    Meni je stranac udario auto kamionom, ostetio i lagano izasao iz zemlje

  • Budimir

    19. jul 2024 | 08:12

    Po vama je ispravno da čovjek nemože platiti kaznu karticom Bio sam u Poljskoj tri mjeseca Vjerujete li da na zelenoj pijaci gde proizvođači prodaju luk,krompir,mrkvu dobijete fiskalni račun i platite karticom Sad neki turista treba da izgubi po dana da ide na šalter pošte jer ste neorganizovana i zaostala država

  • Mrgud

    20. jul 2024 | 11:23

    Poljska policija je najgora u eu. Znaju to najbolje nase kamiondzije sa balkana,pokusajte vi prakirati auto u PL. Gde je zabranjeno pa ce tevideti vase dobro jutro.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>