• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

IKEA povlači 2 modela ovog uređaja: Postoji opasnost od požara

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Povlačenje se odnosi isključivo na sledeće modele sa ovim oznakama datuma

  • 0
Najnovija vest Telegraf.rs Ilustracija: Telegraf

Robna kuća IKEA saopštila je da povlači određene VARMFRONT prenosne punjače zbog opasnosti od požara. U pitnaju je model E2038 od 10.400 mAh sa oznakom datuma GGNN) 2313, 2316, 2318 ili 2319, ili VARMFRONT prenosni punjač od 5.200 mAh (broj modela E2037) sa oznakom datuma (GGNN) 2318, 2319 ili 2322.

Ukoliko imate ovaj uređaj kod kuće, prodavac apeluje da odmah prestanete da ga koristite i kontaktirate kompaniju radi zamene proizvoda ili punog povraćaja novca.

"U procesu razvoja svojih proizvoda, IKEA koristi postupak rigorozne procene rizika, kao i program testiranja, kako bi osigurala da proizvodi mogu da izdrže izazove svakodnevnog života kod kuće i uverila se da su oni u skladu sa svim zakonima i standardima koji važe na tržištima na kojima se prodaju.

Uprkos tome, primećeno je da određeni VARMFRONT prenosni punjači mogu izazvati rizik od požara usled greške u proizvodnji. Ova greška se odnosi samo na jedinice sa navedenim oznakama datuma, koje smo stoga odlučili da povučemo iz prodaje. Kupci koji poseduju ovaj proizvod treba odmah da prestanu da ga koriste i kontaktiraju kompaniju IKEA radi zamene ili punog povraćaja novca.

Ovo povlačenje ne utiče na VARMFRONT prenosne punjače sa drugim oznakama datuma.

VARMFRONT prenosni punjači sa navedenim oznakama datuma mogu da se zamene ili vrate u bilo koju IKEA robnu kuću uz pun povraćaj novca. Dokaz o kupovini (račun) nije potreban.

Za više informacija posetite www.IKEA.rs ili nas kontaktirajte besplatno na 011/7 555 444.

IKEA se izvinjava zbog neprijatnosti koje bi ovo povlačenje moglo da izazove", navodi se u saopštenju.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>