• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

EMDC Network sklopio novo partnerstvo! Vodeći digitalni distributer na Balkanu potpisao ugovor sa SevenSky!

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

EMDC Network, vodeća i jedna od najmodernijih muzičkih kompanija na ovim prostorima u oblasti digitalne distribucije i publishinga, sklopila je novo partnerstvo! U pitanju je saradnja sa izdavačkom kućom SevenSky, koja uveliko postiže značajne brojke i privlači veliku pažnju javnosti

  • 0
EMDC Network x SevenSky Foto: Promo

Saradnja ova dva muzička giganta stiže u ključnom trenutku za obe strane, budući da EMDC Network zahvaljujući svom radu, kao i prepoznavanju kvaliteta u klijentima, već duži vremenski period uspešno posluje na tržištima jugoistočne Evrope i šire, dok je SevenSky nedavno predstavio novi album Teodore Džehverović - jedne od svojih najvećih zvezda.

EMDC Network već je imao priliku da sarađuje sa izdavačkom kućom SevenSky kao digitalni promoter Teodorinog novog albuma "Žena bez adrese", koji je za jako kratak vremenski period osvojio kako trending, tako i muzičku scenu regiona. EMDC Network za razliku od ostalih distributera u Srbiji izdvaja direktno partnerstvo sa Google-om, YouTube-om i streaming servisima, što mu omogućava pružanje najpovoljnijih uslova svojim klijentima.

Aplikacija EMDC Music, koju je ovaj distributer razvio predstavlja simbiozu potreba vlasnika muzičkog sadržaja i upotrebe najsavremenijih tehnologija koja omogućava jednostavnu distribuciju muzike na sve digitalne platforme i socijalne mreže, praćenje statistike u realnom vremenu i brzu isplatu zarade od strimova, kao i jednostavno rešenje za regulisanje autorskih licenci za obradu muzike.

Kompanija EMDC Network dugoročno sarađuje sa širokim spektrom izvođača i muzičkih autora, među kojima treba izdvojiti regionalno najpopularnije kao što su Dino Merlin, Hari Mata Hari, Jelena Rozga, Peđa Medenica, Tanja Savić, Rada Manojlović, Šaban Šaulić, Halid Bešlić, Šerif Konjević, Džej, Sinan Sakić, zvezde moderne muzike kao što su Jala i Buba, Sajfer, JVLA, ali i mlade talente koji imaju veliki potencijal da se istaknu sceni u narednom periodu, među kojima su RIE, Mili, Petrov, Mia i Darko i drugi.

SevenSky je izdavačka kuća koju je 2023. godine u saradnji sa produkcijom SkyMusic osnovala Sandra Šaša, producentkinja i menadžerka brojnih velikih zvezda kao što su Teodora Džehverović, Devito, Ema Radujko i drugi.

(Telegraf.rs/PR)

Video: Cene goriva biće manje za tri dinara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>