• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Wizz Air upozorava putnike: Neophodan dolazak na aerodrom najmanje tri sata pre leta

D. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tokom prekida rada dostupno je besplatno prijavljivanje za let na aerodromu

  • 0
Aerodrom NIŠ, Viz Er, Wizz air, avion, Malme - Niš Foto: Telegraf

Avio-kompanija Viz Er (Wizz Air) saopštila je danas da se kao sve druge avio-kompanije suočava sa velikim tehničkim izazovima zbog problema nastalih prestankom rada globalnih IT sistema trećih strana, i pozvala putnike da danas na aerodrom dođu najmanje tri sata pre svog leta, kako bi imali dovoljno vremena za prijavljivanje, bezbednosnu kontrolu i zdravstvene i sigurnosne procedure na aerodromu.

Putnici širom naše mreže mogu imati problema sa privremeno nedostupnim sajtom i mobilnom aplikacijom i očekuju se potencijalna kašnjenja usled prekida rada globalnih IT sistema trećih strana, navodi se u saopštenju ove kompanije.

Dodaje se da trenutno nisu dostupni sajt kompanije, kao i mobilna aplikacija, zatim sistem rezervacija, onlajn prijave za let i prikaz bording pasa, kontakt centri – nove rezervacije i promene postojećih.

Tokom prekida rada dostupno je besplatno prijavljivanje za let na aerodromu.

Kako nam je rečeno na beogradskom aerodromu za sada nema promena što se tiče reda letenja, ali je sugerisano putnicima da redovno proveravaju sajt gde će stajati obaveštenja ukoliko dođe do pomeranja reda letenja.

Takođe, Er Srbija zbog prestanka rada globalnih IT sistema, najavila je da su danas moguća velika odstupanja od reda letenja.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Nebojša Lozo: Naši proizvodi su našli put do svakog kontinenta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>