• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Preminuo čuveni beogradski ugostitelj: Pao sa motora, osam dana se borio za život

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

O njemu pišu da je bio cenjeni "restorater bez restorana"

  • 1
sveća, ilustracija, pomen Foto: Pixabay

Beogradski ugostitelj Zoran Lapadatović Lapa preminuo je nakon teške saobraćajne nesreće na Vidikovcu. Kako javlja portal "vino_fino_magazin", Zoran je prošlog četvrtka vozeći motor doživeo tešku saobraćajku, a osam dana se borio za život.

O njemu pišu da je bio cenjeni "restorater bez restorana", omiljeni sagovornik na sve ugostiteljske teme i sjajan drug iz kafane.

"Lapa je živeo ugostiteljstvo. Voleo je da ima lični kontakt sa gostima, da svakog pozdravi, da ga časti i da mu ugodi, i svako je sa njim voleo da sedi za stolom, da se druži i razgovara, najčešće o hrani i vinu. Bio je duhovit i voleo je da se šali na svoj račun, pa je znao često za sebe da kaže da je ugostitelj, ali bez restorana. I stvarno, Lapa nikada nije imao svoj restoran, jer je tako želeo, ali je toliko voleo time da se bavi da su retki oni koji uopšte znaju da nekadašnja Lavina koja ga je na domaćoj sceni i proslavila i kasnije Rustique nisu bili njegovi", stoji u objavi "vino_fino_magazin".

(Telegraf Biznis)

Video: Nebojša Lozo: Naši proizvodi su našli put do svakog kontinenta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>