• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Čovek osvojilo lutriju, prodavac pokušao da ga pokrade: Sleduje mu velika kazna

Vreme čitanja: oko 2 min.

Patel je trenutno zadržan pod optužbom za krađu veću od 250.000 dolara

  • 0
Hapšenje uhapšen ruke lisice privođenje Foto: Shutterstock

Čovek iz Tenesija saznao je da je osvojio džekpot od milion dolara tek kada su ga detektivi pozvali da mu kažu da mu je ukraden dobitni listić. Naime, dobitnik lutrije, koji je želeo da ostane anoniman, kupio je dve dobitna listića na Shell benzinskoj stanici u Murfreesboro-u, Tenesi, saopštila je kancelarija šerifa okruga Rutherford u saopštenju za javnost u ponedeljak. Jedan listić imao je nagradu od 40 dolara, dok je drugi bio od milion dolara.

Radnik na benzinskoj stanici ukrao je listić i pokušao da podigne nagradu, saopštile su vlasti.

- Video nadzor koji su dobili istražitelji Tennessee Lutrije pokazuje kako Meet Patel skenira listiće, prema navodima vlasti. Da bi uštedeo vreme, mušterija je samo ogrebala prednji bar kod i zatim zamolila Patela da proveri da li su listići dobitni - rekli su vlastima za CNN-ovog partnera WTVF.

- Ako ogrebete prednji bar kod, on će vam reći da li je dobitna ili ne, bez obzira na to da li ste ogrebali sve da vidite koliko ste osvojili - rekao je poručnik detektiv Steve Craig za WTVF.

Patel je zatim bacio listić od milion dolara u đubre, saopštile su vlasti. Kasnije, video navodno pokazuje kako iznosi đubre, nakon čega vadi dobitni listić i stavlja ga u džep.

- Gospodin Patel je kasnije na snimku viđen kako slavi u prodavnici nakon što je ogrebao prednji deo listića i saznao da je osvojio milion dolara - rekao je detektiv Dennis Ward u saopštenju za javnost.

Za bilo koju nagradu od 200.000 dolara ili više, igrači moraju podići svoje dobitke u centrali Tennessee Lutrije u Nashville-u. Patel, 23, pokušao je da podigne svoju nagradu od Tennessee Lutrije, ali su zaposleni tamo bili sumnjičavi, prema saopštenju.

- Otišao je u Komisiju za lutriju Tenesija da preuzme listić kao svoj i kroz njihovu uobičajenu proceduru ispitivanja bilo je dovoljno crvenih zastavica - rekao je Craig za WTVF.

Patel je trenutno zadržan pod optužbom za krađu veću od 250.000 dolara u Centru za zadržavanje odraslih okruga Rutherford - saopštila je kancelarija šerifa za CNN. Njegova kaucija je postavljena na 100.000 dolara i ročište je zakazano za 30. jul.

Kancelarija šerifa pregledala je video da bi identifikovala čoveka koji je kupio lutriju. Manje od dan kasnije, Ward je rekao čoveku, da je on pobednik i ubedio ga da preuzme svoju nagradu.

- Pozitivna strana ove priče je što čovek nikada nije znao da je pobednik dok nismo stupili u kontakt s njim. To je apsolutno novac koji menja život - rekao je Craig.

(Telegraf Biznis)

Video: Anđelković o zaposlenima, situaciji na KiM i važnom gostu: Ono što je Pošta nekada bila, više nije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>