• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pančevac zadržan u policiji: U autu mu pronašli 600 kilograma duvana u listu, pa ih odveo do magacina

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Osumnjičeni će, uz zajedničku krivičnu prijavu biti sproveden nadležnom javnom tužilaštvu

  • 0
Policija hapšenje lisice rotacija Foto-ilustracija: Shutterstock

Sprovođenjem pojačanih aktivnosti na suzbijanju sive ekonomije u prometu duvana, duvanskih prerađevina i ostalih akciznih proizvoda, inspektori Sektora poreske policije Operativnog odeljenja Novi Sad, Odsek Pančevo, u koordinaciji sa policijskim službenicima Ministarstva unutrašnjih poslova, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva Pančevo, izvršili su policijsko zadržavanje jednog lica iz Pančeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljenog prometa akciznih proizvoda.

Prilikom pregleda motornog vozila kojim je upravljao osumnjičeni, pronađeno je 600 kilograma duvana u listu, dok je u magacinu koji je koristio na istoj adresi, pronađeno 145 kilograma suvog rezanog duvana i mašina za rezanje i parenje duvana, za koje nije posedovao propisanu dokumentaciju, kao ni dokaz o poreklu robe i plaćenoj akcizi.

Osumnjičeni će, uz zajedničku krivičnu prijavu biti sproveden nadležnom javnom tužilaštvu, stoji u saopštenju na sajtu Poreske uprave.

(Telegraf Biznis)

Video: Pun avion za Tivat iz Lađevaca: Saznajte kako se kreću cene karata

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>