• 3

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpkinja objavila račun iz restorana na Hvaru i šokirala: "Bacite pogled i recite mi..."

J. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ubrzo su usledili brojni komentari na ovu objavu

  • 3
Hvar, pica i pivo Foto: Shutterstock

"Bacite pogled na račun iz restorana u starom gradu na Hvaru i recite mi je li ovo skupo?", piše iznad fotografije računa iz jednog restorana, a koji je osvanuo na društvenim mrežama. Jedna gospođa iz Srbije podelila je račun na svom profilu na X-u, a na fotografiji se može videti da je riblji pjat, punjene raviole, belo vino, mineralnu vodu i kafu platila 56,80 evra.

Riblji pjat tako košta 22 evra, punjeni ravioli 17,50 evra, pola litre belog vina 10 evra, mineralna voda 4,80 evra, a kafa 2,50 evra, piše Jutarnji. 

Ubrzo su usledili brojni komentari na ovu objavu, a neki napominju da je, s obzirom na lokaciju, račun "vrlo pristojan, a cene priuštive."

"Za Hrvatsku je pristojan račun. U Rovinju bi bilo dva ili tri puta više", "Nije uopšte skupo. U Perastu orada, dve porcije, odnosno 800-900 grama ribe, salata za dvoje, krompir salata uz ribu i hleb koštaju oko 120 evra", "Više nego korektne cene", "Ovo nije skupo, skuplje je u Srbiji, zamisli koliko bi platila na Kopaoniku sve, na primer", "Sve je vrlo korektno, osim što "deru" na mineralnoj", "Za Hvar je ovo jeftino", glasili su samo neki od komentara na ovu objavu.

(Telegraf Biznis)

Video: Cene goriva biće manje za tri dinara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niko te ne tera da ides tamo...

    28. jul 2024 | 14:41

    Treba da vam naplaćuju ne 50 nego 500 evra, i da vas još išutiraju napolje posle uzetih para.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>