• 2

Vreme čitanja: oko 2 min.

Dom iz snova: Građani Srbije ponovo najveći kupci nekretnina u Crnoj Gori

Vreme čitanja: oko 2 min.

Jedinstven projekat u srcu Budve nudi neverovatnu priliku za pametnu investiciju

  • 2
Riviera, Crna Gora Foto: Promo

Neraskidive vekovne veze između Srbije i Crne Gore čine da je ova zemlja uvek poželjna destinacija za odmor ali i posao, investicije i svakodnevni život. Mnogo toga čini da se tamo osećamo kao kod kuće pa nije ni čudo što joj se uvek vraćamo.

Sve nam je poznato i blisko u Crnoj Gori. Ko ima sreću da tamo ima rodbinu iz prve ruke može da posvedoči o toplini ljudi i doma koji vas prima u naručje i u gluvo doba noći kada se kao umorni putnici na putu ka zlatnoj obali Jadrana stvorite na vratima. Niko vas neće tako dočekati i tako vam se obradovati.

Crna Gora ima više od 100 plaža sa morem azurne boje koje je uvek spremno za vašu posetu a grlati momci će vam nazivati dobar dan i diviti se vašem stasu kada pođete na jednu od njih. Sve zelene gore Crne Gore će uprti oči u vas dok se kupate.

Crna GORA BUDVA TURISTI, turizam, panorama grada, more, letovanje plaža odmor Foto: Tanjug/Newmediateam

Jedna od stvari koja je osnovna za život sa dignitetom je dom. Dom je planeta na kojoj živimo, zemlja u kojoj provedemo svoj vek. Dom su i otac i majka ali specifična četiri zida.

Ambicija svakog čoveka je da sebi obezbedi ova četiri zida i napravi samo svoj dom, to jedno mesto gde se oseća sigurno i srećno.

Uz sve što Crna Gora ima da ponudi nije iznenađujuće što su i ove godine građani Srbije bili ti koji su najviše novca investirali u kupovinu nekretnina, i to 14,6 miliona evra.

Imati svoje parče morskog raja, čini se, nikada nije bilo lakše. Jedno od najpopularnijih mesta, ne samo za odmor već i za pronalazak svog perfektnog doma je svakako Budva.

Ovaj savršeno pozicioniran grad ima sve što vam može zatrebati i uvek raste i razvija se. Tako je u planu izgradnja novog šetališta, luke i drugih uzbudljivih projekata što ovaj grad čini odličnom prilikom za investiciju.

Nedaleko od budvanskog Starog grada razvija se impresivan projekat "Riviera Montenegro Hotel & Residences" koji pruža sve pogodnosti modernog stanovanja.

riviera, crna gora Foto: Promo

U ponudi je 212 pažljivo dizajniranih stambenih jedinica, 144 raskošne hotelske sobe i čak 27 ekskluzivnih radnji na ukupno 3.000 kvadratnih metara. Svetska franšiza koja stoji iza kompleksa potrudila se da baš ništa ne izostavi, a da budućim vlasnicima omogući neprevaziđeno iskustvo u srcu Budvanske rivijere. Tako će u samom kompleksu biti i tržni centar, restorani i privatna plaža.

Vrhunski svetski arhitekti rade na ovom kompleksu i osmišljaju i kroje pravi mediteranski raj koji će biti dom onima koji sanjaju da se bude uz pogled na more.

Vlasnici stanova imaće mogućnost da prepuste kompletno vođenje svoje nekretnine samom hotelu, ukoliko žele da je izdaju tokom sezone ili cele godine. Ovo predstavlja izvanrednu investicionu priliku, s obzirom na to da Budva iz godine u godinu beleži sve više posetilaca.

Potraga za domom počinje i završava se ovde, na obali mora, sa pogledom na čuveni budvanski Stari Grad.

(Telegraf Biznis)

Video: Cene goriva biće manje za tri dinara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    6. avgust 2024 | 12:46

    Losa investicija. Rupa bez dna sem ako necete eole provoditi bar 6 meseci godisnje

  • Petar

    6. avgust 2024 | 17:32

    Ma ko kupuje tamo... Ajde ne lozite narod.. Pre bi kupio u Grčkoj..

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>