• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Isplata julske penzije počinje za dva dana: Prvo će se obradovati penzioneri iz ove kategorije

D. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Penzije će poslednji dobiti korisnici iz kategorije zaposlenih, pa će onima koji penzije primaju preko tekućih računa isplata početi 10. avgusta, a ostalima 12. avgusta

  • 0
Penzioneri, plaćanje računa, dinari Foto-Ilusrtracija: Shutterstock, A. Nalbantjan

Isplata julskih penzija korisnicima iz kategorije samostalnih delatnosti počeće u petak 2. avgusta, objavio je Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje.

Isplata će početi i za korisnike koji primanja dobijaju preko tekućih računa i za one koji penzije dobijaju na kućnim adresama ili ih podižu na poštanskim šalterima.

Vojnim i poljoprivrednim penzionerima, bez obzira za koji su se način isplate opredelili, primanja će početi da pristižu u utorak 6. avgusta.

Penzije će poslednji dobiti korisnici iz kategorije zaposlenih, pa će onima koji penzije primaju preko tekućih računa isplata početi 10. avgusta, a ostalima 12. avgusta.

Iznosi na čekovima biće isti kao i prilikom prethodne isplate za jun, a prosečna junska penzija iznosila je 45.719 dinara.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Anđelković o zaposlenima, situaciji na KiM i važnom gostu: Ono što je Pošta nekada bila, više nije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>