• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

U PKS u četvrtak 8. avgusta seminar: "Kako evidentirati prethodni PDV"

D. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako se navodi, seminar će se održati u prostorijama PKS u Beogradu, a moguće je praćenje i putem vebinar platforme, od 10 časova

  • 0
Privredna komora Srbije Foto: Milena Đorđević

Centar za edukaciju Privredne komore Srbije (PKS) organizuje 8. avgusta seminar na temu "Kako evidentirati prethodni porez na dodatu vrednost (PDV) u SEF-u od 01. septembra 2024. godine", najavila je PKS.

Kako se navodi, seminar će se održati u prostorijama PKS u Beogradu, a moguće je praćenje i putem vebinar platforme, od 10 časova.

Podseća se da se obaveza elektronskog evidentiranja prethodnog poreza primenjuje za poreske periode, u skladu sa zakonom kojim se uređuje PDV, koji počinju posle 31. avgusta 2024. i reč je o pravilima koja se odnose na sve obveznike PDV-a, nezavisno od toga da li ostvaruju pravo na odbitak prethodnog poreza.

U najavi se dodaje da je prijava za seminar moguća preko kalendara seminara Centra za edukaciju- https://pks.rs/strana/sekcija/kalendar.

(Kraj) svd/lol

Video: Cene goriva biće manje za tri dinara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>