• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sandra Subotin nova glavna urednica magazinskih izdanja Telegraf Media Grupe

I. Ć.
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Čast mi je, ali i veliki izazov da preuzmem rukovođenje magazinima u Telegraf medijskoj grupi. U pokretanju specifičnih niša, kao što su Ona.rs, eKlinika, Ljubimci, Nauka, Aero, Plant based, Telegraf je zaista pionir na tržištu i biće mi velika satisfakcija da pomognem da ovi digitalni magazini budu uspešni i prepoznati kao kredibilni, svaki u svojoj oblasti"

  • 0
Sandra Subotin Foto: Nikola Anđić

Sandra Subotin je nova glavna urednica magazinskih izdanja Telegraf Media Grupe. 

Sandra Subotin je diplomirani filolog, iskusan novinar i jedan od najcenjenijih urednika magazina u Srbiji. U medijskoj industriji je od 2005. godine, a karijeru je počela u magazinu Blic žena. 2016. godine preuzima funkciju glavnog i odgovornog urednika, a potom i glavnog urednika Medija centra Žena u čijem porfoliju su i portal Zena.rs i forum Ana.rs.

Od 1. avgusta priključila se Telegraf medijskoj grupi, kao glavni urednik magazinskih izdanja - portala Ona.rs, eKlinika, Nauka Telegraf, Aero.rs, Ljubimci, Ubrzanje i Plant Based.

- Posle 19 godina u jednoj medijskoj kući, gde sam prošla sve što se u ovom poslu proći može, čast mi je, ali i veliki izazov da preuzmem rukovođenje magazinima u Telegraf medijskoj grupi. U pokretanju specifičnih niša, kao što su Ona.rs, eKlinika, Ljubimci, Nauka, Aero, Plant based, Telegraf je zaista pionir na tržištu i biće mi velika satisfakcija da pomognem da ovi digitalni magazini budu uspešni i prepoznati kao kredibilni, svaki u svojoj oblasti.

Sandra Subotin Foto: Nikola Anđić

Sandrin dolazak pozdravio je i Predrag Roganović, generalni direktor Telegraf Media Grupe:

- Veliko mi je zadovoljstvo da saopštim da se našem timu pridružila Sandra Subotin, jedna od najistaknutijih urednica u srpskim medijima. Sandra je vrhunski profesionalac sa bogatim iskustvom i poznata je po sposobnosti da kreira projekte koji su ne samo informativni već i inspirativni. Verujemo da će naši čitaoci i poslovni partneri to umeti da prepoznaju. Njena ekspertiza u pokretanju i razvijanju specifičnih niša će biti od suštinskog značaja za dalji razvoj naše kompanije.

(Telegraf.rs)

Video: Cene goriva biće manje za tri dinara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>