• 6

Vreme čitanja: oko 3 min.

Pakao srpske influenserke na putu iz Orlanda za Beograd: Spavali pored deponije, dali im "nevažeće" karte...

M. P.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Iako je ona državljanka Srbije, dok je njen suprug Italijan, a deca su rođena u Srbiji gde i svi zajedno žive, u Orlandu su im tražili vizu za decu i supruga i jedva ih pustili na let

  • 6

Poznata influenserka iz Srbije Jelena Turiello preživela je pravu dramu prilikom vraćanja za Beograd. Naime, Jelena se sa suprugom i dvoje male dece vraćala preko Orlanda i Njujorka za Beograd, a već na prvom aerodromu naišli su na probleme.

Iako je ona državljanka Srbije, dok je njen suprug Italijan, a deca su rođena u Srbiji gde i svi zajedno žive, u Orlandu su im tražili vizu za decu i supruga.

- Kakva viza, mi živimo tamo... Deci traže vizu, jedva su nas pustili na ovaj let Orlando - Njujork, ali u Njujorku treba sve ispočetka da uradimo jer i tamo traže vizu opet - pričala je Jelena dok je sa porodicom jurila da stigne na let. I problemima tu nije bio kraj za njih.

Pošto je let kasnio 2 sata, shvatili su da nemaju nikakvu šansu da stignu na let za Beograd. A onda je pilot dao veoma neprijatno saopštenje...

Mislili ste da piloti ovu rečenicu ne smeju da izgovore?

Ne samo da, kako je Jelena ispričala, iz avio-kompanije nikad nisu čuli za pojas za bebe već je pilot uspeo i da izgovori rečenicu koju niko ne želi da čuje i to dok lete preko Atlantskog okeana.

- Javio se pilot i rekao da ne može trenutno da sleti, moraće da kruži iznad Atlantskog okeana, samo se nada da neće mnogo kružiti jer nema puno goriva pa će možda sleteti na neki drugi aerodrom - poručila je Jelena.

S obzirom na to da je na svim ekranima u Njujorku pisalo da je avion za Beograd krenuo na vreme, odnosno pola sata nakon što je srpska porodica sletela, počeli su da traže bilo koji let ka Evropi. A onda je usledio još jedan obrt - njihov avion je i dalje bio na aerodromu!

Spavanje pored deponije

Kako je ispričala Jelena, ispostavilo se da je avion još uvek tu jer je i on kasnio, a to su saznali sasvim slučajno od dva Srbina koja su se iskrcala - ali ne i od službenika na aerodromu.

Nažalost, uprkos trčanju do gejta, stigli su minut pre zatvaranja i to je definitivno značilo da će morati da prespavaju u Njujorku - bez kofera ali i ostavljeni sami da se snađu za smeštaj. Koji je bio još samo jedan u nizu peh.

Iz avio-kompanije su im poručili da je njihova greška što je let kasnio, pa su potvrdili da će im refundirati novac za hotelski smeštaj. Uspeli su da nađu jedan koji košta 313 dolara (286 evra), a da stvar bude najgora - nalazi se odmah do deponije! Što porodica svakako nije znala pri rezervisanju, ali ih je opojan miris zapljusnuo odmah po izlasku iz taksija...

Umalo da zakasne i na sutrašnji let

I taman kada pomislite da ste doživeli sve što se može doživeti, novo jutro je donelo i nove probleme! Od četiri karte, samo jedna je bila validna priča Jelena. Naime, karte za nju i dvoje dece nisu bile u sistemu i naravno, opet su sami morali da rešavaju problem.

Trebalo je da se voze 20 minuta sa terminala 1 na terminal 5, kako bi im se unele karte u sistem, a onda da se vrate i ponove check-in. Porodica je to i uradila, izgubila sat vremena u redu, a kada su se vratili na check-in, radnik im je opet dao "crveno svetlo" i upozorenje.

Ispostavilo se da karte i dalje nisu u sistemu, a da imaju još samo sat vremena da reše problem ukoliko žele da se ukrcaju na let za kuću...

Njen suprug ovaj put ostaje sa decom na check-inu, dok Jelena trči nazad na terminal 5 u nadi da će uspeti da reši problem. Naposletku, iako je to bila hitna situacija, tek kada se rasplakala, muškarac za jednim od šaltera ponudio je da reše problem, pa su u saradnji sa službenikom sa terminala na kom se vrši check-in nekako uspeli da ubace karte u sistem i ova porodica je konačno mogla da krene svojoj kući.

Po sletanju, od 4 kofera stigla su samo 2, i to oštećena. Na pitanje gde su im se zagubili koferi, dobili su odgovor da "ne znaju".

Srpska influenserka ističe da ne isključuje opciju da će tužiti avio-kompaniju Jet Blue.

(Telegraf Biznis)

Video: Pun avion za Tivat iz Lađevaca: Saznajte kako se kreću cene karata

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rumor

    7. avgust 2024 | 13:36

    Garantovano fake priča kako bi se napravio interesantan sadržaj.

  • Marko

    7. avgust 2024 | 14:11

    Kad duhovna sirotinja nikad nigde nije putovala a ima IG nalog i pravi dramu

  • Ranko

    16. avgust 2024 | 17:38

    Čuj.... Influencer, influenserka? Koje su tu kvalifikacije? Ljudi koji znaju da se laktaju i od svega prave događaj koji uvećava pratioce i prihode.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>