• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mesarović oštro odgovorila opoziciji: Litijum im je samo paravan, koriste ga da zastraše narod i otmu državu

E. B.

Vreme čitanja: oko 1 min.

I to je prava istina, a sve ostalo su samo laži i zamajavanje javnosti, poručila je ministarka privrede

  • 0

Ministarka privrede Adrijana Mesarović istakla je da opozicija koristi litijum samo kao paravan, a da političke protivnike zapravo ne zanima ni životna sredina, zdravlje ljudi, napredak zemlje već ih jedino interesuje da otmu državu.

"Vidite da to i sami ne kriju. I to je prava istina, a sve ostalo su samo laži i zamajavanje javnosti. Ovo je za njih isključivo politička borba. I imaju samo jedan cilj, a to je da otmu državu od naroda, da zaustave njen razvoj i da se ponovo domognu narodnih para", poručila je ministarka.

Ona je na isečku iz gostovanja na televiziji, objavljenom na njenom Instagram profilu, istakla da je ovo njihova politička borba ,,iza paravana koji se samo sada u ovim okolnostima zove litijum jer su ga sami izmislili i propagirali kao temu oko koje treba da zastrašuju narod je čista politička borba".

Ističe da su se u tome ujedinili sa pojedinim medijima iz regiona kojima smeta dalji razvoj i napred Srbije i ne žele da se naša zemlja ekonomski osnaži i ide napred.

- To su apsolutno u pitanju samo lični interesi, oni hoće da dođu do narodnog novca, oni hoće da oduzmu državu od naroda. Ovo je čista politička borba - rekla je Mesarović.

Dodaje da za sve ovo vreme od političkih protivnika nismo uspeli da čujemo nijedan argument, kao i činjenično stanje zašto se ne bi realizovao projekat u budućnosti kada se obezbede svi preduslovi.

(Telegraf Biznis)

Video: Bili smo u selima koja leže na litijumu - naša budućnost je bela

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>