• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Nema za sve mesta": Skandal na aerodromu u Tivtu, porodice sa decom na plus 36 "džedže" na asfaltu

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako nam je ispričao naš izvor, snimak je slika i prilika kako se na Tivatskom aerodromu očekuju i ispraćaju gosti, kao i građani koji koriste usluge tog aerodroma

  • 1
tivat Foto: Privatna arhiva

Kažu da je ogledalo države: aerodrom, a sudeći po jutrošnjoj slici sa tivatskog, moraće više da se potrude. Na snimku koji nam stiže, a nastao je danas u prepodnevnim časovima, vidi se ogromna gužva ali i ljudi koji na plus 36 stepeni sede na asfaltu ispred terminala jer u zgradu ne mogu da uđu. Uz to, došla je i poruka: "Možda je krajnje vreme da nadležni stave prst na čelo".

Kako nam je ispričao naš izvor, snimak je slika i prilika kako se na Tivatskom aerodromu očekuju i ispraćaju gosti, kao i građani koji koriste usluge tog aerodroma.

"Ako je ovo prva ili poslednja slika koju će poneti turista iz zemlje kojoj je turizam glavna privredna grana, možda je krajnje vreme da nadležni stave prst na čelo", poručuje.

Ističe nam i da je u zemlji na snazi crveni meteo-alarm, ali da se od gužve zgradi aerodroma ne može prići pa tako putnici traže i poslednji hlad, čak i sa decom, na asfaltu dok čekaju na čekiranje.

(Telegraf Biznis)

Video: Cene goriva biće manje za tri dinara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Leo

    15. avgust 2024 | 00:53

    Da , velika navalica na Crnogorsko primorje pa su ovakve slike svakodnevnica , veoma podseća na srećna vremena pre 50 godina.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>