• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Komplet školskog pribora za 1500 dinara? Naći ćete ga u Pepcu!

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Uskoro će se oglasiti prvo zvono nove školske godine i učenici će se vratiti u klupe nakon letnjeg raspusta. Misleći na njih i njihove roditelje, Pepco je uveo osnovni komplet školskog pribora po ceni od samo 1500 dinara

  • 0
Pepco - Povratak u školu Foto: Promo/ Kompanija Pepco

Roditelji će po ovoj ceni svojim mališanima obezbediti svesku, blok za crtanje, hemijske olovke, grafitne olovke, gumice i makaze, kao i majicu sa kratkim rukavima i šorts. Pored osnovnih artikala, učenici takođe mogu da izaberu nešto iz široke ponude rančeva, odeće, obuće i drugih korisnih delova školske opreme, i to po konkurentno niskim cenama.

Raspust je u punom jeku, ali nova školska godina se bliži…

Letnji raspust je u toku i deca uživaju u slobodnom vremenu punom zabave i putovanja. Ali situacija izgleda drugačije za roditelje, s obzirom da krajem jula počinju da opremaju svoje mališane za novu školsku godinu. Kupovina školskog pribora može da bude veoma izazovna jer zahteva ne samo vreme i energiju, već i troškove, naročito ako dete tek kreće u školu. Pepco savršeno dobro poznaje potrebe i očekivanja i učenika i njihovih roditelja. Zato ova kompanija nudi funkcionalan, kvalitetan školski pribor po privlačnim cenama koji se može kupiti na jednom mestu.

Pepco - Povratak u školu Foto: Promo/ Kompanija Pepco

Komplet školskog pribora za 1500 dinara

Cena osnovnog kompleta školskog pribora u Pepco radnjama kreće od 1500 dinara! U njega spadaju sveska formata A5 (50 dinara), komplet od 8 hemijskih olovaka u boji (90 dinara), pakovanje od 6 HB grafitnih olovaka sa gumicom (50 dinara), rezač za olovke sa posudom za otpad (60 dinara), komplet od dve gumice (50 dinara), dečje makaze (90 dinara), pernica (150 dinara), A4 blok za crtanje (60 dinara), majica sa kratkim rukavima (300 dinara) i šorts sa motivima iz crtanih filmova, napravljeni od 100% pamuka (600 dinara).

-Prvi dani škole su veliki događaj za dete – povratak svakodnevnim obavezama vezanim za sticanje znanja, razvijanje odnosa sa vršnjacima i mnoštvo novih iskustava. Znamo da nova školska godina takođe može da bude povezana sa brojnim emocijama i kod roditelja, naročito kad je reč o kompletiranju školskog pribora. Zato im pomažemo da se suoče sa ovim izazovom kroz široku i raznovrsnu ponudu opreme za školu. Želimo da svaki roditelj lako pronađe nešto što će ispuniti očekivanja njegovog deteta, a da istovremeno ne košta mnogo - kaže Tomislav Bekavac, direktor Adria regiona u kompaniji Pepco.

Rančevi, boce za vodu, kutije za užinu i superheroji

Pored osnovnih obaveznih artikala za svakog đaka, Pepco je pripremio i raznovrsniju ponudu opreme za školu kao što su rančevi, slikarski pribor ili kutije za užinu i boce za vodu. Ljubitelji popularnih likova iz igranih i crtanih filmova će takođe pronaći nešto za sebe iz bogate ponude odeće i detalja, uključujući moderne printove pripremljene u saradnji sa kompanijama Marvel, Disney, Barbie ili Hot Wheels. Raznobojne i privlačne teme će deci povratak u školu učiniti još uzbudljivijim.

(Telegraf.rs/PR)

Video: Cene goriva biće manje za tri dinara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>