• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Postignite bolje rezultate u prodaji: Efikasna komunikacija kao strategija za uspešan preduzetnički biznis

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

U sredu, 21. avgusta, besplatna treća online sesija kampanje She's Next empowered by Visa

  • 0
Marija Marić Foto: Promo/ Tamara Kolarov

Edukacija igra ključnu ulogu u unapređenju poslovanja i uspehu svakog preduzetnika. Sticanje novih znanja i veština omogućava vam da bolje razumete tržište, razvijete efikasnije strategije i prevaziđete izazove koji se javljaju na putu ka uspehu. Među svim veštinama koje su neophodne za uspeh, efikasna komunikacija zauzima posebno mesto. Ona vam pomaže da se povežete sa svojom ciljnom grupom, poboljšate odnose sa kupcima i partnerima, i unapredite svoje prodajne rezultate.

Kompanija Visa sa zadovoljstvom nastavlja svoju kampanju She's Next, i kao deo letnjih aktivnosti organizuje besplatne online sesije koje će vam pomoći da razvijete ključne veštine potrebne za unapređenje vašeg biznisa.

Pozivamo vas da se pridružite trećoj besplatnoj online sesiji u okviru kampanje She's Next, koja će se fokusirati na veštine u procesu prodaje putem komunikacije. Ova sesija će se održati u sredu, 21. avgusta, sa početkom u 18:30 časova putem Zoom platforme.

Predavač treće onlajn sesije Marija Marić, priznati stručnjak u oblasti komunikacije, podeliće konkretne strategije i praktične savete kako da efikasno komunicirate sa svojom ciljnom publikom i poboljšate svoje prodajne tehnike.

Istrajnost i efikasna komunikacija predstavljaju temelje uspeha, a Marija će vam pokazati kako da ove veštine primenite u svakodnevnom poslovanju. Kroz njene uvide i savete, naučićete kako da unapredite svoj lični i poslovni brend, čime ćete značajno unaprediti svoje poslovne rezultate.

Pored ovog događaja, kampanja She's Next pruža niz drugih aktivnosti tokom 2024. godine, uključujući:

  • Besplatne letnje online sesije: Nastavite da usavršavate svoje veštine tokom avgusta kroz raznovrsne edukativne teme.
  • Konkurs za najbolje projekte u septembru: Predstavite svoje poslovne ideje i osvojite finansijsku podršku tokom jeseni.
  • Veliki edukativni događaj: Prilika za dodatno učenje i umrežavanje sa svim članicama zajednice.
  • Regionalna platforma: U saradnji sa Emerging Europe, pruža vam pristup širokom spektru sadržaja i poslovnih kontakata. Prijavite se putem sledećeg linka.

Pridružite se kampanji She's Next i postanite deo zajednice koja se posvećeno već četiri godine osnažuje žene u poslovnom svetu. Postanite deo She’s Next zajednice potpuno besplatno kako biste pravovremeno bili informisani o svim prilikama koje kampanja She’s Next nudi. Iskoristite ovu priliku da unapredite svoje veštine i proširite svoje horizonte u svetu preduzetništva.

(Telegraf.rs/PR)

Video: Cene goriva biće manje za tri dinara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>