• 1
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pomama u Srbiji za figuricama Harija Potera: Navodno jedna vredi pravo bogatstvo, da li je imate?

E. S.
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Navodno postoji samo 10 primeraka koji na svojoj poleđini imaju ispisan kod i samo te figurice vrede

  • 1
kinder jaje Foto: Shutterstock

U Srbiji je figurica iz "kinder jajeta" postala ključ za bogatstvo, a mnogi influenseri smatraju da je ovo nova investicija.

Nije tajna da su igračke iz starijih serija ovog popularnog slatkiša, poput lavova, Štrumpfova, nilskih konja, na neverovatnoj ceni zbog ostrašćenih kolekcionara. Međutim, influenseri iz regiona i zemlje tvrde da i Hari Poter figure mogu da dosegnu sličnu ili istu tarifu.

Naime, na društvenim mrežama potegla se tema o posebnoj, zlatnoj Hari Poter figurici, čija cena može da ide navodno i do 2.500 evra, iako to zvanično niko nije potvrdio iz kompanije jednog od najomiljenijih dečijih slatkiša.

Kako dalje tvrde Tiktokeri, navodno postoji samo 10 primeraka koji na svojoj poleđini imaju ispisan kod. Sve malo podseća na film "Čarli i fabrika čokolade", te je tako u želji za brzom zaradom porasla prodaja u našoj zemlji.

@filarri Replying to @andric1 ig: filarrimusic #filarri #harrypotter #harrypotterkinderjoy #zlatniharrypotter #goldenharrypotter #kinderharrypotter ♬ Halloween ・ cute horror song - PeriTune
@bojanaibraimovic57 Jedinstvena figura Gold Hari Poter ukoliko neko želi da kupi javite se #viral #haripoter #kinderjoyharrypotter ♬ Harry Potter - Movie Magic And His Solid Gold Soundtracks

(Telegraf Biznis / Dnevnik)

Video: U ovom hotelu bi se i Hari Poter krio od dementora: Toliko je star, oronuo i prelep

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • J.

    21. avgust 2024 | 00:28

    Dobro ljudi jel ovo neki štos ili realnost? Za jednu figurice toliki novac.... Meni deluje nerealno.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>