• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ovako nešto nigde nismo videli": Devojka na recepciji hotela "dobila" skoro 160 evra veću cenu nego na sajtu

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 1
Zbunjena devojka selo novčanik Foto-kolaž: Shutterstock, Pixabay

Sekretnarica Kulta Plave Kamenice je u nedelju popodne pozvala Ambasador, najbolji splitski hotel, kako bi rezervisala sobu s ponedeljka na utorak.

- Posle konsultacija sa službom prodaje, na recepciji su nam ponudili premium sobu s pogledom na more za 650 evra i premium sobu s pogledom na grad za 620 evra. Ambasador jeste veoma dobar hotel, ali možda ne baš toliko dobar da bi se u ponedeljak krajem avgusta plaćao više od 600 evra za jednu noć - poručila je sagovornica.

Kako je istakla, informacije o cenama proverila je i na Bukingu, a tamo ju je sačekalo iznenađenje.

- Buking je u nedelju popodne sobe u Ambasadoru prodavao za 492 evra, dakle 130 do 160 evra manje nego što ih je nudila recepcija hotela! Nezapisano je pravilo modernog hotelijerstva da cene na recepciji ne smeju biti više, a posebno ne bitno više, nego na velikim digitalnim platformama poput Bukinga - dodala je ona.

Sagovornica je potom istakla da ovako nešto nigde nije videla.

- Ovako veliku razliku u ceni za sobu (recepcija Ambasadora nije nam ponudila apartman) nismo, doslovno, videli nigde na svetu.

Za kraj, sagovornica je istakla da Ambasador jeste najbolji hotel na tom području, ali da joj je ovo svakako pokvarilo utisak, prenosi Plavakamenica.

(Telegraf Biznis)

Video: Cene goriva biće manje za tri dinara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nesko

    31. avgust 2024 | 01:03

    Pa ovce su uvek bile za šišanje. Dogodine opet idi u taj hotel. Možda će ti noćenje zaokružiti na 1000 evra , da se ne mucite oko kusur.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>