• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Cene na Letnjem vašaru u Novom Pazaru izazvale opštu pomamu! Kupci autobusima dolaze u šoping

Vreme čitanja: oko 1 min.

Očekuje se da će ove godine broj posetilaca premašiti prošlogodišnjih 35 hiljada

  • 0
Vašar Novi Pazar Printskrin: TV Prva

Letnji vašar u Novom Pazaru iznova potvrđuje da je ovo grad trgovine i preduzetništva. I ove godine vašar ima odličnu posećenost i goste iz svih delova Srbije ali i susednih zemalja.

Zabeležen je rekordni broj izlagača i kupaca a organizatori očekuju da će ove godine premašiti prošlogodišnjih 35 hiljada posetilaca.

Velika posećenost ne čudi kada se uzme u obzir ponuda robe a posebno cene.  Donji deo dečije trenerke može da se nađe po ceni od 300 do 600 dinara dok isti komad odeće za odrasle košta od 500 do 100 dinara.

Vašar Novi Pazar Foto: Printskrin TV Prva

Majice se takođe mogu pronaći po ceni od 500 do 1000 dinara, šortsevi su 800 a dečije pantalone 600 dinara.

- Cilj organizovanja ovog vašara je da vratimo staru slavu našem gradu, u trgovačkom smislu. Posetioci najviše organizovano dolaze iz BiH ali i iz drugih mesta u Srbiji, od Zrenjanina do Arilja. Ljudi dolaze da vide kako sve izgleda i hoće lično da se uvere u to kakve su cene ovde i da li su zaista snižene i do 70 odsto. Kada se jednom uvere, ne preskaču više vašar - kaže predsednik organizacionog odbora Enes Pljakić za RTV Novi Pazar.

Prvi septembra se bliži te se na vašaru može pronaći i sve što je potrebno za decu đačkog uzrasta - školski ranci, sveske, olovke, blokovi i slično.

Pljakić je dodao da Letnji novopazarski vašar ima i humanitarni karakter jer učesnici deo svojih proizvoda izdvajaju za materijalno ugroženo stanovništvo.

Letnji novopazarski vašar biće otvoren još sutra, 27. avgusta od 10-21h.

(Telegraf Biznis)

Video: Vešti Esmanini prsti izatkaju ćilim za mesec dana: Kaže da je Džana njena naslednica

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>