• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Žena sa slike bila zvezda na vrhuncu karijere, pa postala beskućnica: Ovo je njena priča

Vreme čitanja: oko 2 min.

Hani se na kraju sreća osmehnula

  • 0
Hannah Spearritt Foto: Spartacus / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pevačica Hana Spirit, bivša članica popularne grupe S Club 7, trenutno prolazi kroz teške trenutke sa svojom porodicom. Naime, ova 41-godišnjakinja, čiji je bend zaradio 50 miliona funti, bila je prinuđena da živi u kancelariji sa svojim partnerom Adamom Thomasom (42) i njihove dve ćerke. Njihovi problemi su počeli kada im je stanodavac prodao kuću i zatražio da se isele.

Hannah, koja je zarađivala 150.000 funti godišnje tokom svojih nastupa u rasprodatim stadionima i arenama 2000-ih, morala je da se snađe sa svojom porodicom, pa su na kraju živeli u poslovnim prostorijama prijatelja. Oni su na kraju prošli kroz četiri privremena smeštaja, ali sada je situacija drugačija.

U tom trenutku, situaciju je dodatno otežalo to što je Hannah bila vezana za krevet zbog bolesti, dok su istovremeno njihovi planovi za otvaranje kafića stali. Ipak, pevačica i njen partner su tada uspeli da prostoriju u kojoj su boravili pretvore u avanturu za svoje ćerke, Tayu (4) i Toru (3).

Hannah je priznala da, iako je zarađivala veliku sumu novca u prošlosti, to je malo u poređenju s prihodima koje je bend generisao. Dodala je da su mnogi mislili da su svi članovi benda milioneri, ali to nažalost nije bila istina.

Par je prošao kroz brojne poteškoće, ali Hannah se uvek trudila da ostane optimistična. Njihov plan bio je da otvore kafić "Earth & Fire" u Twickenhamu, na jugozapadu Londona, ali naišli su na odlaganja zbog dodatnih građevinskih radova.

Pored problema sa kafićem, Hannah se suočila i sa zdravstvenim problemima, uključujući komplikacije nakon operacije uvećanja grudi 2013. godine, što je rezultiralo depresijom i teškom anksioznošću, prenosi The Sun.

Ipak, Hani se sreća napokon osmehnula, te se vratila na male ekrane pomoću emisije "Ples sa zvezdama". Takođe, njoj je ponuđeno mesto u staroj grupi koja ju je proslavila, a koja ima u planu da se ponovo okupi, ali Hana je ipak odlučila da to više nije za nju. Ona sada uživa u porodičnom životu, a sudeći po njenom Instagramu, svaki trenutak koristi kako bi bila sa svojom porodicom.

(Telegraf Biznis)

Video: Cene goriva biće manje za tri dinara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>