• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Objavljeno do kada će trajati javna rasprava o Nacrtu zakona o izmenama Zakona o podsticajima

D. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Javna rasprava o ovom nacrtu zakona počela je 5. septembra

  • 0
zakon, ugovor Foto: Shutterstock

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede saopštilo je da će se do 24. septembra sprovoditi javna rasprava o Nacrtu izmena i dopuna Zakona o podsticajima u poljoprivredi i ruralnom razvoju.

Javna rasprava o ovom nacrtu zakona počela je 5. septembra.

Predviđeno je da tokom trajanja javne rasprave bude organizovan okrugli sto ili tribina, a adresa i vreme održavanja biće naknadno objavljeni na zvaničnom sajtu Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.

Dodaje se da je tekst Nacrta zakona o izmenama i dopunama Zakona o podsticajima u poljoprivredi i ruralnom razvoju postavljen na internet stranici Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede (www.minpolj.gov.rs) i na Portalu "e-Konsultacije".

Primedbe, predlozi i sugestije dostavljaju se resornom ministarstvu putem elektronske pošte na podsticaji@minpolj.gov.rs sa ili putem pošte na adresu Nemanjina br. 22-26, 11000 Beograd, sa naznakom "Za javnu raspravu o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o podsticajima u poljoprivredi i ruralnom razvoju" .

Ministarstvo poljoprivrede poziva predstavnike državnih organa i organizacija, udruženja, privrednih subjekata, stručne javnosti, poljoprivrednike i druga zainteresovana lica da se u okviru javne rasprave upoznaju sa tekstom Nacrta zakona o izmenama i dopunama Zakona o podsticajima u poljoprivredi i ruralnom razvoju i daju svoje primedbe, predloge i sugestije.

Primedbe, predlozi i sugestije koji ne budu dostavljeni na obrascu za komentare datom u prilogu, kao i oni koji budu pristigli neblagovremeno neće biti razmatrani.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Cene goriva biće manje za tri dinara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>