• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Je l' ovo rekord?" Žena naručila Cedevitu, pa dobila 7 puta veću cenu od očekivane: Ovako se pravdaju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Žena je odmah podelila situaciju na Fejsbuku

  • 0
iznenađena žena devojka iznenađenje šokiranost šok Foto: Pexels / Polina Zimmerman

Lavinu reakcija na društvenim mrežama izazvala je već viralna fotografija koju je objavila jedna gospođa dok je putovala trajektom Jadrolinije. Brojne građane, iako su navikli na razne cenovne apsurde, zaprepastio je iznos na računu.

Naime, pomenuta gospođa je fotografisala račun obične plastične flašice Cedevite na trajektu Šolta - Split. Na računu stoji šokantan iznos od 6,90 evra.

"Uzimaju novac da poprave rampe", "Je l' ovo rekord?", "Gospođo, pogledajte cenu pre nego što kupite", "Ovo je strašno i sramotno", komentarisali su ljudi na Facebooku.

Treba napomenuti i da u prodavnicama Cedevita košta otprilike oko 1 evro, negde malo više, što znači da je na pomenutom trajektu koji saobraća na relaciji Split - Šolta flašica Cedevite skuplja čak sedam puta.

Kako su za Jutarnji rekli iz Jadrolinije, kafić u kojem je poslužena Cedevita od skoro 7 evra je pod koncesijom privatne firme.

(Telegraf Biznis/Jutarnji)

Video: Cene goriva biće manje za tri dinara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>