• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Otišli sa prijateljima u Egipat, platili "ol inkluziv", pa usledio pakao: "Počela sam da ih se stidim"

D. J.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Žena je, posle svega, zaključila da je koncept ol inkluziv odmora nije za nju, a ponašanje prijatelja ostavilo je gorak ukus

  • 0
Porodično putovanje Foto: Shutterstock

Jedna žena iz malog grada blizu Krakova u Poljskoj podelila je svoju ispovest o ne tako sjajnom iskustvu "ol inkluziv" odmora u Egiptu. Nakon godina planiranja i sanjarenja o odmoru iz snova, njeni prijatelji i ona su otišli na putovanje koje je, umesto opuštanja, završilo frustracijom i neprijatnostima.

Žena je oduvek odlazila na letovanje sa celom porodicom, ali kada je njena ćerka napunila 18 godina, odlučila je da je vreme da se posveti sebi.

- Ceo dan provodim sa decom. Nema ništa loše u tome što sam poželela da se konačno malo odmorim od svakodnevnih obaveza - započinje svoju priču.

Kako je istakla, planirala je letovanje sa mužem i parom prijatelja, sa kojima su decenijama bliski, jer su im deca odrasla istovremeno.

Dogovorili su se za Egipat i svi su se složili da je ponuda koju smo pronašli idealna.

- Prijatelji su već imali iskustva sa ovakvim aranžmanom i bili su oduševljeni – 'ne morate ništa da radite, samo ležite i uživate', govorili su. Meni je to zvučalo kao san - pričala je ona.

Ipak, sve je krenulo nizbrdo kada su stigli u Egipat.

- Prvi problem je bio iznajmljeni auto sa pokvarenom klimom, ali nisam želela da mi to pokvari raspoloženje. Hotel je izgledao prelepo, baš kao na slikama, i jedva sam čekala da počnem da uživam u luksuzu - priča žena.

Prvi dan je protekao bez problema, ali sledećeg jutra shvatila je da su svi ležaljke rezervisali već u zoru, pa su ona i muž jedva našli mesto na jakom suncu.

Situacija se dodatno pogoršala tokom večere. Njeni prijatelji su se ponašali nepristojno prema osoblju jer nisu mogli da naruče šnicle, što je izazvalo prvu svađu.

- Počela sam da se stidim njihovog ponašanja. Mi smo tiho planirali šta ćemo jesti, ali oni su se ponašali kao da ništa nije dovoljno dobro.

Ubrzo, sve je eskaliralo. Prijatelji su počeli da uzimaju previše hrane i pića, insistirajući da iskoriste sve što je plaćeno.

- Kada sam pokušala da im skrenem pažnju, dobila sam odgovor da samo koriste svoje privilegije.

Žena je, posle svega, zaključila da je koncept ol inkluziv odmora nije za nju, a ponašanje prijatelja ostavilo je gorak ukus.

- Ove godine planiram još jedno putovanje, ali ovog puta samo sa suprugom - završava ona svoju ispovest, prenosi Dnevno.hr.

(Telegraf Biznis)

Video: Spremao nam je svoja jela u Beogradu: Džek je šef sa Mišelinovom zvezdicom i griluje futoški kupus

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>