• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pepko sa tržišta povlači proizvod koji svi imamo u kući: Predstavlja hemijski rizik i treba ga odmah vratiti

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za povraćaj proizvoda nije potreban račun

  • 0
Pepco Foto-kolaž: Shutterstock, pepco.rs

Sajt resornog ministarstva NEPRO koji obaveštava o povučenim proizvodima objavilo je povlačenje proizvoda sa srpskog tržišta. Kompanija Pepko (Pepco) povlači još jedan proizvod a u pitanju je Pepko rende sa 6 strana od nerđajućeg čelika, model SKU 60205801.

Na internet stranici kompanije stoji da je, kao rezultat eksternog testiranja, utvrđeno da je migracija metala prekoračena, čime se krši propis 1935/2004 dok sajt resornog ministarstva NEPRO navodi da postoji hemijski rizik.

Dalje se navodi da je na obuhvaćenim proizvodima, kao rezultat izvršenih ispitivanja, otkrivena je povećana koncentracija metala u proizvodu što može negativno da utiče na zdravlje ljudi.

Obaveštenje o povlačenju artikla iz prodaje poslato je svim maloprodajnim objektima Pepka. Potrošači su obavešteni putem sajta, kao i izloženim obaveštenjem na prodajnim mestima, o nedostacima proizvoda i mogućnosti povraćaja novca

Kompanija je zamolila potrošače da vrate kupljeni proizvod u najbližu PEPCO prodavnicu i navela da će troškovi kupovine će biti vraćeni kao i da račun nije neophodan.

(Telegraf Biznis)

Video: Šta je sve lakše preko eUprave?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>