• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

DIS sjajnim gestom obeležio Dan nacionalne zastave!

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

15. septembra se obeležava Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave

  • 0
srpska zastava Foto: Schutterstock

Godinama u nazad, 15. septembra, naš narod sa ponosom obeležava Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave. To je dan koji simbolizuje našu tradiciju, patriotizam i slogu.

Ovaj značajan datum nas poziva da se prisetimo vrednosti koje zastava predstavlja – jedinstva, slobode, jednakosti, pravde i istorijskog nasleđa srpskog naroda.

Pod srpskom trobojkom, crveno-plavo-belom, kroz vekove su se vodile borbe za slobodu, oblikovale vizije bolje budućnosti i jačala nacionalna svest. Naša zastava nije samo simbol države, već i identiteta svakog građanina Srbije. Ona predstavlja zajedništvo svih nas.

Obeležavanje ovog važnog dana je prilika da se ujedinimo u slavlju i ponosu, a istovremeno i da se osvrnemo na budućnost u nadi da ćemo negovanje ovih vrednosti preneti i na nove generacije.

Prepoznajući važnost ovog značajnog praznika, kompanija DIS se pridružuje obeležavanju Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave i odlučila je da svojim vernim kupcima pruži poseban znak pažnje.

Tokom predstojećeg vikenda, svaki kupac koji u DIS marketima ostvari kupovinu u iznosu većem od 3000 dinara, dobiće srpsku zastavu za 1 dinar.

Na ovaj način, kompanija DIS želi da podstakne sve kupce u DIS marketima da sa ponosom istaknu nacionalne boje i doprinesu očuvanju tradicije, kao i negovanju značaja ovog dana.

Pozivamo sve građane da sa ponosom istaknu srpsku zastavu na svojim domovima, poslovnim prostorima i institucijama, i time doprinesu očuvanju nacionalnog duha i tradicije.

Neka ovaj dan bude podsećanje na naše zajedničke vrednosti i odgovornost prema budućim generacijama.

(Telegraf Biznis)

Video: Cene goriva biće manje za tri dinara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>