• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Opljačkana sam u Hrvatskoj": Devojka letovala kod komšija, pa uznemirena snimila video sa dokazom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iz potrošačke platforme "Halo, inspektore" kažu da su, u slučaju pronalaska "stranog tela" u proizvodima, odgovorni i trgovac i proizvođač

  • 0
Nika Foto: Nika

Devojka iz Australije nedavno je na TikToku podelila svoje iskustvo sa letovanja u Hrvatskoj, koje je brzo postalo viralno na društvenim mrežama.

Posetila je prodavnicu sa slatkišima i ostala šokirana iznosom računa. U videu je objasnila kako je bila oduševljena izborom bombona i odlučila da kupi nekoliko vrećica.

"Opljačkana sam u Hrvatskoj", napisala je devojka u opisu videa.

- Da mi je na blagajni rekao da moram po gotovinu, ne bih se vratila - rekla je influencerka iz Australije, koja je bila u šoku kada je saznala koliko koštaju slatkiši u Hrvatskoj.

- Došla sam do blagajne i nisam znala koliko koštaju. Na kraju sam platila 27 evra. Cena za 100 grama bila je 6 evra. Prodavač mi je rekao da mogu platiti samo gotovinom, ali nisam je imala kod sebe. Pomislila sam, ako mi kaže da odem po novac, jednostavno se neću vratiti jer je 27 evra previše za obične slatkiše. No, ipak mi je dopustio da platim karticom. Sad se samo mogu smejati ovome - ispričala je Ešli.

@ashleighbuchanan_ Robbed I tell you!!!! 😭 #croatia #robbed #lolliestore #jellylollies #travelstory #europe #eurosummer #travel #dubrovnik ♬ original sound - Ashleigh 🍒

Video je pregledalo više od 150.000 ljudi, a mnogi Hrvati su u komentarima izrazili razumevanje za ovu situaciju.

"Istina je, u gradovima poput Hvara, Splita ili Dubrovnika, turistima često naplaćuju visoke cene", "Nikad ne bih kupio slatkiše koji stoje ceo dan na otvorenom", "Trebala si pitati za cenu pre nego što si ih uzela", "Takve prodavnice slatkiša su skupe u celoj Evropi, mogla si to pretpostaviti", bili su neki od komentara, prenosi net.

(Telegraf Biznis)

Video: Pogledajte spektakularan ulazak aviona u novi hangar Princ aviation

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>