• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zgrozićete se kad vidite šta je konobar doneo gostu u Trsteniku, a tražio je samo čašu vode

D. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ispod objave, mnogi su istakli da su imali sličan problem

  • 0
Voda za piće, česma, čaša vode Foto/ilustracija: Pixabay

U hrvatskom Trsteniku, dogodila se nesvakidašnja scena, kada je jedan gost zatražio čašu vode. I dobio ju je, ali ono što se nalazilo unutra je najmanje izgledalo kao voda.

- Konobarica nas je upozorila da je voda mutna i da nije za piće, ali nismo očekivali da će biti toliko zamućena – napisao je on, optuživajući splitski "Vodovod" za blatnjavu vodu.

Kako je izgledala ova scena pogledajte ovde.

Ispod objave, mnogi su istakli da su imali sličan problem s mutnom vodom, ali uz napomenu da su se u blizini odvijali neki radovi...

Međutim, čini se da, uprkos velikoj količini kiše koja redovno zamuti vodu na Jadru (dok se još uvek čeka postavljanje prečistača), krivac za mutnu vodu nije javna gradska kompanija prenosi Slobodna Dalmacija.

- Nemamo nikakvih saznanja o tome. Moguće je da je neko u zgradi imao radove, pa se prilikom zatvaranja i otvaranja ventila voda zamutila. Svakako nije do "Vodovoda" jer nismo imali nikakve radove, već je problem lokalne prirode - naveli su iz ViK-a.

(Telegraf Biznis)

Video: Da li bi ste kupili vodu od prvog svetskog semafor-kelnera?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>