• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Taru izbacili sa leta zbog kratke majice? Tvrdi da je potrošila 900 evra na nove karte, oglasila se kompanija

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Evo šta su rekli

  • 0

Tara i njena drugarica trebalo je da putuju sa američkom avio-kompanijom Spirit Airlines ali su umesto leta do željene destinacije izbačene sa istog jer su nosile tzv. crop top (kratku majicu do pupka).

Amerikanke su sve vreme snimale dešavanje u avionu, bivajući u šoku jer ne mogu da lete. Takođe, na snimku se vidi da su devojke sa sobom imale i džempere, ali ni to nije pomoglo da ipak krenu plaćenim letom.

@catcusqueen2 Blow this up pllzzzzz. Justice for freedom!! #spiritairlines #spiritairlineshorrorstory ♬ original sound - Tara

Devojka je nakon što je izbačena sa leta, poručila sledeće avio-kompaniji:

- Ovo je diskriminacija, nas dve i još jedna žena smo skinute sa leta zbog crop topa. Otkad to uznemirava bilo koga? Morala sam da platim 1.000 dolara za nove karte preko druge avio-kompanije jer je Spirit odbio da nam obezbedi mesto na drugom letu ili da nam refundira troškove - poručila je devojka.

@catcusqueen2 Please blow this up! @Spirit Airlines ♬ original sound - Tara

A onda se za Bi-Bi-Si oglasila i pomenuta avio-kompanija koja je rekla da njihov ugovor o prevozu uključuje određene standarde oblačenja.

@catcusqueen2 @Spirit Airlines ♬ original sound - Tara

"Naš ugovor o prevozu, dokument sa kojim se svi gosti slažu prilikom rezervacije, uključuje određene standarde oblačenja. Istražujemo situaciju i u kontaktu smo sa gostima o njihovom iskustvu", napisali su.

Pre 15 sati Tara je objavila da su se po povratku nazad sa kratkog putovanja, a na kom je slavila 30. rođendan, odlučile opet za istu avio-kompaniju jer nisu mogle da potroše još dodatnih 900 evra na karte nazad i da im je avio-kompanija zbog prethodne neprijatnosti "apgredjovala" karte na prvu klasu.

@catcusqueen2 Replying to @Doc Hldy newest update… still waiting @Spirit Airlines ♬ original sound - Tara

(Telegraf Biznis)

Video: Vučić na otvaranju obilaznice oko Gornjeg Milanovca

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>