• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Radni ambijent budućnosti stigao je u Srbiju: Otvoren je Beon active office u Beogradu

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

  • 0
BEON launch Foto: Promo/ Sanda Mokanić

Beon active office je danas zvanično otvoren u biznis centru Forum 26 u Beogradu, na adresi Španskih boraca br. 3. Reč je o jedinstvenom konceptu aktivnih kancelarija koji je daleko tehnološki najnapredniji poslovni prostor u Srbiji, a u Srbiju ga donosi INEX, međunarodna real estate grupacija sa značajnim brojem referenci i uspešnih projekata u domenu sinergije tehnologija i nekretnina u drugim zemljama. Funkcionalnosti kao što su: pristup putem tehnologije Face ID, mobilna aplikacija sa jedinstvenom funkcionalnošću, uključujući upravljanje temperaturom i osvetljenjem, analitiku prostora u realnom vremenu - samo su neke od digitalnih karakteristika koje se nude korisnicima koji podržavaju hibridni rad i obezbeđuju novi nivo komfora i radnog iskustva za svakog stanara.

Na događaju povodom svečanog otvaranja Beon active office-a govorila je Andrijana Ristović, direktorka prodaje i operacija Beon active office u Beogradu:

-Danas sa ponosom otvaramo vrata Beon active office-a u Srbiji. Naš Beon je više od kancelarijskog prostora - to je hub osmišljen da inspiriše i podrži kompanije dok rastu i uspešno se razvijaju. Sa svojim najsavremenijim karakteristikama, redefinišemo način na koji ljudi doživljavaju rad, osiguravajući da se svako ko uđe oseća motivisanim.

Beon active office predstavlja idealno rešenje za mala i srednja preduzeća, kao i multinacionalne kompanije u Srbiji u potrazi za poslovnim prostorom koji nudi mnogo više od tradicionalne kancelarije.

Ovaj ready-to-move-in radni ambijent donosi savršen spoj fleksibilnosti, inovativne tehnologije, održivosti, funkcionalnosti i fleksibilnog dizajna. Pruža širok spektar različitih kancelarija, kako privatnih tako i kolaborativnih. Na raspolaganju su tihe zone za bolji fokus, fleksibilni prostori za timski rad, konferencijske sale i deo za održavanje događaja i proslava, omogućavajući kompanijama i zaposlenima da prilagode svoje radno okruženje specifičnim potrebama i ciljevima koje imaju. Prostor je obogaćen soft zonama, coffee point-om i open space delom koji je idealan za druženje i razmenu ideja, dok je parking obezbeđen za zaposlene i posetioce.

Beon active office je opremljen najnovijim tehnologijama, omogućavajući zaposlenima da upravljaju svim apsektima putem intuitivne mobilne aplikacije: od rezervisanja kancelarija i podešavanja klime i osvetljenja, do pozivanja IT podrške i rezervacije i upravljanja ormarićima. Analitika u realnom vremenu, koja prikuplja Big Data iz mobilne aplikacije i sistema kontrole pristupa, pruža kompanijama dragocene informacije, omogućavajući im da pametno planiraju, optimizuju prostor i smanje troškove.

Održivost je u srži Beon active office. Od energetski efikasnog osvetljenja do promišljenih sistema za upravljanje otpadom, svaki detalj je dizajniran u skladu sa ESG politikama.

Beon active office olakšava svakodnevne poslovne aktivnosti i omogućuje kompanijama da se fokusiraju na ono što je najvažnije – kreativnost, saradnju i inovacije. U svetu koji se brzo menja, ovaj jedinstveni koncept inspiriše i odgovara na potrebe svih koji teže modernom i efikasnom radu.

(Telegraf.rs/PR)

Video: Vučić: Potpisaćemo sa SAD značajan energetski ugovor sledeće srede

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>