• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Devojka otvorila paket, pa umesto stvari dobila smrtonosnu životinju: Učenica doživela pravu horor scenu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prema organizaciji koja je preuzela životinju, ovo nije jedini slučaj

  • 0
Devojka paket Foto-kolaž: Shutterstock

Devojka, učenica je nestrpljivo iščekivala paket u kojem su bile stvari koje je naručila, međutim, dobila je mnogo više. Naime, ona je u pošiljci pronašla škorpiju.

Kako je devojka na početku istakla, ona je mislila da je u pitanju igračka, međutim, životinja je ubrzo počela da se pomera.

Šein kompanija koja je poslala paket, je istakla da će se incident ispitati.

- Mogu da se nosim sa paucima i sličnim, ali bilo je zastrašujuće biti u svojoj sobi sa škorpijom. Da budem iskrena, prvo sam rekla da ga treba ubiti - istakla je devojka za BBC.

Ipak, njen prijatelj, koji je studirao zoologiju, kuhinjskim hvataljkama je stavio škorpiju u plastičnu posudu, nakon čega su životinji dali vodu i kartonsku kutiju ispod koje je mogla da se sakrije.

Prema organizaciji koja je preuzela životinju, ovo nije jedini slučaj!

- Prilično je zabrinjavajuće da je ovo druga škorpija sa kojim smo se susreli na ovaj način u manje od mesec dana - rekao je portparol Nacionalnog centra za dobrobit gmizavaca (NCRW).

Naime, još jedan kupac kineske firme nedavno je doživeo neugodno iznenađenje: osim odeće koju je naručila, Ema iz SAD-a je u svom paketu pronašla tri velika, živa crva, premosi Fenix.

Ipak, crvi nisu mogli da naude ženi, za razliku od škorpiona u Bristolu, za kojeg se kaže da je bio kineski škorpion. Kako se navodi, škorpionov ubod je bio potencijalno opasan po život.

(Telegraf Biznis)

Video: Evo koliko košta Rolex, koji je Baka Prase poklonio Karleuši

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>