• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nakon uspešne letnje sezone, Portonovi najavljuje magične praznike na moru

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

  • 0
Portonovi Foto: Promo/ Portonovi

Portonovi rizort ponovo je bio omiljena destinacija gostiju iz regiona i svih krajeva sveta, pa tako ovo luksuzno naselje već petu godinu od otvaranja beleži uspešnu letnju sezonu. Uz brojne sportske, umetničke i zabavne događaje, te široku gastronomsku, modnu i wellness ponudu rizorta, brojni posetioci su u Portonovom ovog leta pronašli svoje parče raja.

-Još jedna potvrda atraktivnosti Portonovi rizorta i naše marine stigla je na kraju sezone, u vidu prve nagrade za najbolju internacionalnu marinu, koju dodeljuje The Yacht Harbour asocijacija - istakao je Rashad Aliyev, izvršni direktor Portonovi rizorta, napominjući da je i prestižni One&Only Portonovi hotel zabeležio sjajne rezultate.

Portonovi CEO, Rashad Aliyev Portonovi CEO, Rashad Aliyev/ Foto: Promo/ Aleksandar Jaredić

Plaže u Portonovom jedne su od najlepših u Crnoj Gori, a upravo se ona u okviru One&Only rizorta našla na Forbesovoj listi najlepših plaža Evrope.

-Portonovi rizort je od svog otvaranja 2019. godine promenio izgled crnogorskog tržišta nekretnina i luksuznog života. Postavljeni su novi standardi usluge koje gosti očekuju od rizorta sa pet zvezdica, ali i Crne Gore kao destinacije. Ova godina je bila jako uspešna za nas, i verujemo da će i praznici koji predstoje biti još jedan povod da nam se gosti priključe i uživaju na najlepšoj adresi na Jadranu - istakao je Aliyev, najavljujući još jednu prazničnu sezonu u Portonovom.

Početak decembra će, kao i svake godine, biti rezervisan za ceremoniju svečanog paljenja lampica na novogodišnjoj jelci na Marina trgu (7. decembar), nakon koje sledi i tradicionalni praznični bazar u trajanju od 21. decembra do 7. januara, sa mnogobrojnim koncertima i aktivnostima za celu porodicu. Najukusnija hrana i napici biće u ponudi na devet kućica – od kuvanog vina, preko preukusnih burgera, do tople čokolade i palačinki, ponovo će se naći nešto za najrazličitije ukuse.

Portonovi Foto: Promo/ Miloš Samardžić

Bilo da se odlučite za kratku posetu ili planirate da provedete više dana otkrivajući svaki kutak ove magične destinacije, Portonovi obećava atmosferu u kojoj ćete se osećati kao kod kuće, a svaka noć će biti začinjena posebnom svetlosnom čarolijom na moru.

Ono što je sigurno je da nas i u prazničnoj sezoni očekuju nezaboravna muzička dešavanja u Portonovom. Da budete u toku sa dešavanjima, pratite kalendar događaja. Vidimo se!

(Telegraf.rs/PR)

Video: Newsmax televizija počela sa radom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>