• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Swissôtel hotelski lanac i brendirane rezidencije u okviru Riviera Montenegro donose novi nivo luksuza u Budvu

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Prvi rezidencijalni apartmani svetskog hotelskog brenda Swissôtel koji će se nalaziti u okviru kompleksa Riviera Montenegro u Budvi, biće otvoreni tokom 2027. godine, zajedno sa kompletnim projektom. Kompanija Mia Investment koja je vlasnik projekta Riviera Montenegro u Budvi je juče zvanično potpisala ugovor sa Accor Grupom

  • 0
Swissôtel hotelski lanac Foto: Promo/ Swissôtel

Swissôtel koji je deo najveće svetske hotelske grupe Accor je pored lokacija kao Moskva, Amsterdam, Istanbul, Bern, Bodrum, Čikago, Singapur, novo mesto za svoj dobro poznati hotelski brend dodelio najstarijem gradu na Jadranskoj obali, Budvi. Swissôtel u okviru Riviera Montenegro je projekat koji će definitivno promeniti standarde života i hotelijerstva u ovom regionu. Moderan dizajn, savremeni luksuz, prvoklasna usluga i izuzetno gostoprimstvo su načela na kojima se temelji poslovanje ovog brenda.

Brendirane rezidencije, novi raj mediterana

Kao vlasnik brendirane Swissôtel rezidencije u kompleksu Riviera Montenegro, uživaćete u luksuznom domu i ekskluzivnim privilegijama koje podrazumevaju vrhunski komfor, atraktivan dizajn i ekskluzivnu lokaciju.

Glavna karakteristika brendiranih rezidencija predstavlja povezanost sa poznatim premium brendom koji je sinonim za prestiž i luksuz. Ovo je prvi projekat u Crnoj Gori koji omogućava kupovinu brendiranog apartmana opremljenog u celosti prema standardima svetski poznatog hotelskog lanca sa pet zvezdica. Vlasnici stanova imaće mogućnost da prepuste kompletno vođenje svoje nekretnine samom hotelu, ukoliko žele da je izdaju tokom sezone ili cele godine. To predstavlja izvanrednu investicionu priliku, s obzirom na to da Budva iz godine u godinu beleži sve više posetilaca.

Swissôtel hotelski lanac Foto: Promo/ Swissôtel

Sa 212 pažljivo dizajniranih stambenih jedinica, 144 raskošne hotelske sobe i čak 27 ekskluzivnih radnji na ukupno 3.000 kvadratnih metara, Riviera Montenegro nudi neprevaziđeno iskustvo stanovanja.

Možete da birate između prostranih stambenih jedinica koje uključuju opcije 1+1, 2+1, 3+1 i Penthouse, prilagođene vašim preferencama i načinu života. Sa ekskluzivnom lokacijom na obali Budvanske rivijere, možete da uživate u zadivljujućim pogledima na Jadransko more.

Swissôtel brendirane rezidencije predstavljaće ekskluzivan dodatak stambenoj ponudi Crne Gore, podižući lestvicu u ovoj oblasti u čitavom regionu. Vlasnici apartmana imaće neograničen pristup pogodnostima poput Swissôtel spa centra, privatnog bazena, kao i mogućnost uživanja na privatnoj plaži ovog projekta. Prepoznatljiva usluga Swissôtel biće im takođe na raspolaganju, kako bi svaki zahtev budućih vlasnika bio ispunjen i vodio ka sveukupnom iskustvu prilagođenom uživanju posebno prilagođenom svakom stanaru.

Prodaja rezidencija u kompleksu Riviera Montenegro u toku

Ne propustite posebnu ponudu za kupovinu Swissôtel rezidencije u kompleksu Riviera Montenegro koja je u toku i kontaktirajte prodajni tim koji je uvek na raspolaganju da vam pruži sve informacije.

(Telegraf.rs/PR)

Video: Kampanja Čuvarkuća, stvarano u Srbiji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>