• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sajam zapošljavanja u Velikoj Plani 24. oktobra, traži se više od 170 radnika

V. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Između ostalih struka traže se i inženjeri mašinske, metalurške, elektro struke, bravari, električari, zavarivači, konobari, kuvari, recepcionari

  • 0
Zapošljavanje, posao Foto: Shutterstock/G-Stock Studio

Smederevska filijala Nacionalne službe za zapošljavanje, u saradnji sa opštinskom upravom Velika Plana, organizuje Sajam zapošljavanja u Velikoj Plani u četvrtak, 24. oktobra u holu Centra za kulturu Masuka, objavila je NSZ.

Sajam okuplja poslodavce iz Velike Plane i Smederevske Palanke, a učešće je potvrdilo 18 poslodavaca, koji su prijavili 172 slobodna radna mesta za različite profile zanimanja.

Biće traženi inženjeri mašinske, metalurške, elektro struke, bravari, električari, zavarivači, operateri u proizvodnji, radnici na preradi voća i povrća, operateri, glodači i strugari na CNC mašinama, prodavci, konobari, kuvari, recepcionari.

Na Sajmu će biti dodeljeni ugovori novim preduzetnicima koji su dobili sredstva za program samozapošljavanja, kao i poslodavcima kojima su dodeljene subvencije za zapošljavanje teže zapošljivih nezaposlenih.

Na štandu NSZ, nezaposleni i poslodavci moći će da dobiju sve informacije o aktuelnim javnim pozivima i konkursima NSZ za podsticanje zapošljavanja, dok će nezaposlenima biti pružena pomoć i u pisanju radne biografije (CV).

(Telegraf Biznis/Tanjug)

Video: Da li smo svi rođeni da budemo srećni: Mirjana Gomilanović/Kako si na poslu #72

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>