• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je jedinstveni događaj u svetu, a učestvovali su i Srbi: IQOS u Tokiju spremio spektakl za sva čula

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kraljevstvo u kom su percepcije pojačane, palete intrigirane, a čula potpuno probuđena

  • 0
iqos Kolaž:iqos

Kažu da zagrljaj treba da traje 12 sekundi da bismo osetili ljubav. Ljudsko biće je taktilno, a čula su ta koja mu omogućavaju da opstane u svetu. Uši da osetimo svaku vibraciju, oči da vidimo dalje, nos da raspoznamo i najtanje mirise, ukus da rasplamsa rapsodiju i dodir da nas međusobno poveže.

Sve to stapa se u jednu reč ,,senzorijum" - kao aparat percepcije i ,,sedište senzacija" gde se doživljava, percepira i tumači sredina u kojoj živimo.

Ovaj put izmešteno daleko iz naših tela, za ,,sedište senzacija" izabran je Tokio - gde je zapravo sve i počelo pre jedne decenije.

Danas, IQOS ima 28,6 miliona korisnika u 84 zemlje, a prvih 10 godina obeležili su događajem "IQOS Together X Sensorium".

"Kraljevstvo u kom su percepcije pojačane, palete intrigirane, a čula potpuno probuđena"

Čak 1.600 gostiju, među kojima i 11 punoletnih potrošača iz Srbije, otputovalo je u Tokio na jedinstveno multi-senzorno putovanje koje izlazi van okvira tradicionalnih događaja.

Kada je mesečina zamenila Sunce, 19. oktobra otpočela je jedinstvena noć kroz 7 zona predstavljenih na čak 10.000 kvadrata u centru Tokija.

Inače, gradu poznatom po prihvatanju neočekivanog i širom otvorenih ruku za one koji žele da se povežu sa stalno evoluirajućom IQOS zajednicom. 

U jedinstvenom ambijentu sa panoramom na magičan grad, gosti su imali priliku da se upuste u iskustva koja prepliću umetnost i inovaciju, stvarajući nezaboravne trenutke zajedništva. Svaka zona je otvarala nova vrata percepcije, pozivajući sve prisutne da prožive iskustvo koje pomeraju granice običnog.

Za jedinstveno putovanje kroz čula pobrinuo se i jedan od najpoznatijih svetskih DJ-eva Stiv Aoki, ostavljajući prisutnima iskustvo noći koja se više nikad neće ponoviti.

Proslava radoznalosti, kreativnosti i zajednice zasigurno je izazvala vibracije koje će ostati duboko urezane u čulima IQOS korisnika.

IQOS nije proizvod bez rizika, oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost. Samo za punoletne.

(Telegraf Biznis/PROMO)

Video: Vila Meljak ili Menhetn: Čist luksuz u predgrađu Beograda, cena prava sitnica

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>