• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Devojka odsela u hotelu, pa dobila tri puta veći račun: "Optužili su me da pušim, iako nisam bila u sobi"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nakon što je njena priča postala viralna, Harper je objavila da je hotel povukao dodatnu naplatu i ponudio joj besplatan dvodnevni boravak kao izvinjenje.

  • 0
Jokelin Harper Foto: Jokelin Harper

TikTokerka Jokelin Harper ostala je šokirana kada je otkrila da joj je hotel u Las Vegasu uračunao u njen naknadu koja je utrostručila njen ukupni račun. Harper je rezervisala smeštaj u hotelu "Westgate" po ceni od 200 dolara (185 evra) po noćenju, no kada je dobila račun, primetila je dodatnu naknadu od 566,90 dolara (523,62 evra) zbog navodnog pušenja u sobi, iako tvrdi da uopšte ne puši.

Revoltirana, objavila je video upozoravajući pratioce da izbegavaju boravak u tom hotelu, piše Večernji list.

- Nemojte ići u Westgate. Tražila sam jednostavan, ne skup hotel, i na kraju dobila račun s dodatnih 500 dolara jer navodno pušim, a ne pušim - rekla je u videu.

S početnih 200 dolara, njen račun skočio je na 730 dolara, uključujući depozit od 113 dolara.

Prema veb stranici hotela, radi se o hotelu za nepušače, s dodatnom naknadom u slučaju kršenja pravila. Ipak, Harper tvrdi da nije bila u svojoj sobi u vreme kada se navodno aktivirao detektor dima. Takođe je podelila recenzije drugih korisnika na "TripAdvisoru" koji su prijavili slične situacije.

U razgovoru s menadžerkom hotela, rečeno joj je da je dokazano pušila u sobi, a kada je Harper napomenula da tada nije bila prisutna, menadžerka je obećala da će proveriti.

@travelingwithjoce Absolute trash experience at the @Westgate Las Vegas #scammeralert #vegas #fraud ♬ original sound - Joce Travels

Nakon što je njena priča postala viralna, Harper je objavila da je hotel povukao dodatnu naplatu i ponudio joj besplatan dvodnevni boravak kao izvinjenje, prenosi Večernji.

(Telegraf Biznis)

Video: Otvorene dve nove kancelarije PKS u Kini: Čadež obavio sastanke sa 8 kompanija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>