Komentari

  • Раднаскела

    19. maj 2021 | 23:26

    "Игра престола" је убедљиви шампион најгорег завршетка серије у историји кинематографије. Предзадња сезона гледљива, али са гомилом небулоза и нелогичности. Последња-потпуни распад, срамота. Ми који смо гледали годинама, испали смо магарци! Заправо, много је теже наћи серије које су од почетка до краја добре, као нпр. "Брејкинг Бед" или "Пријатељи", најчешће алави продуценти снимају наставке док све не упропасте.

  • Zver

    19. maj 2021 | 05:51

    Dva i po muskarca su unistili sa Ashton Kutcherom.

  • Shampita

    18. maj 2021 | 19:51

    Realno svaka serija ikada snimljena je u nekom trenutku unistena zbog alavosti da se seriji kojoj je odavno kraj razvuce i da se zarade jos neke parice. 1. GOT- prve 3 sezone imaju radnju, sve se odvija brzo....na dalje sve sporije, pogledas epizodu od sat vremena(realno pola filma i vise) i na kraju nista se nije desilo....zadnje 2 sezone...pa bolje da ih nisu ni snimali. 2. West world-prva sezona lepo koncipirana bez konacnog zavrsetka, otvorena su vrata za dalje...mogla se snimiti jos 1 ili eventualno 2 sezone uz dobar scenario ali se sve pretvorilo u papazjaniju. 3. Lost-manje vise isti komentar kao i za west world, serija je mogla da traje max 3 sezone, ovako 3 meseca na ostrvu su razvukli na 6 sezona....teorije zavere, zavere....hiljadu puta su izgubili nit i smisao. 4. Sluzavkina prica tuce sad 4 sezonu a realno samo prva, napisana po istoimenom romanu pije vodu. Hajde opet otvorena su vrata za nastavak. Trebalo je smisliti dobru pricu o borbi za slobodu sa happy end-om sto publika ocekuje u jednoj sezoni a ne ovoliko razvlacenje gde se nista ne desava sem da u okutnoj i nemilosrdnoj zemlji gde se vade oci i seku sake za jednu nepromisljenu rec glavnoj junakinji polazi za rukom da 100 puta predvodi puc, da je isto toliko puta hvataju, pre toga ranjavaju ali da za nju posledica nema.

  • Sirogoj

    18. maj 2021 | 19:13

    Sad gotovo svaka serija,pored glavne radnje,ima i onaj misteriozni,tajni deo oko velike vladine zavere protiv glavnih junaka.. i to me užasno nervira.. A,najgori kraj ,po meni,imaju Seranovi.. Zabavna,porodična,komična serija i na samom kraju -užas..

  • Britva

    18. maj 2021 | 17:01

    Prijatelji su po meni ubedljivo najbolji, mozes da je gledas 100 puta bez problema, jedino mi smetalo kad sam saznao kako je snimano, kao u pozoristu, i onda kad je gledam ponovo nije isti osecaj :-/

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA