Hrvatski poslanik mahao modelom fetusa na sednici: "Ovo je model deteta koje je dozvoljeno ubiti"

- Svima onima koji ne znaju o čemu govorim, evo, jedan mali model deteta koje je dozvoljeno ubiti u našoj državi Hrvatskoj zato što zastupnici u saboru nisu doneli zakon kojim bi se zaštitio život - rekao je Zekanović

Komentari

  • Shampita

    23. jun 2021 | 13:42

    Da, religija ne odobrava abortus. Svi se samo za to hvataju. Religija ne odobrava ni varanje partnera. Religija ne odobrava ni seks pre braka....Hajde da ne prihvatamo ništa selektivno već u potpunosti. Dakle da se donesu drakonske kazne za sve one koji imaju odnos(a slobodi su) pre braka, jedno 5 god zatvora. Da se svako ko prevari svog partnera izvede pred sud i da kazna bude npr 10 god zatvora. Da svaki muškarac koji neće da prizna dete koje je napravio automatski kazni doživotnim zatvorom. Onda ću oberučke prihvatiti i zabranu abortusa.

    • 23. jun 2021 | 14:24

      Дејан

      @Shampita

      Ипак је ово гашење једног живота, неупоредиво...

    • 23. jun 2021 | 14:57

      Natasa

      @Shampita

      Dakle smatraš da ti kao muškarac možeš da napraviš dete i ispariš, to je ok ali žena mora da rodi, abortus nije OK? Kada je moja drugarica zatrudnela, njen tadašnji partner je zahtevao da abortira, ona je rodila. Neposredno pred rodjenje deteta rešili su da žive zajedno, kada im je ćerka imala 2 god on se pokupio i otišao. Plaća alimentaciju ali ne želi da viđa dete. Drugarica je pre mesec dana imala operaciju , nije mogla da dete ostavi dete kod oca jel on to nije želeo, čuvala ga je komšinica. Dakle muškarac može sve, da napravi dete za koje se sutra neće starati, ili ga uopšte i priznati a žena mora da rodi? Zašto?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA