Hiseni: Dijalog Beograda i Prištine bi trebalo da poprimi novu dinamiku

Videćemo konkretne korake za uključivanje Sjedinjenih Američkih Država u dijalog, uporedo sa Evropskom unijom - rekao je koordinator Prištine za razgovore sa Beogradom

Komentari

  • Petar

    6. avgust 2020 | 18:45

    Slažem se sa Pavlom! Pošto se lepo EU kao i albanci prave blesavi, a i oni u regionu, da pokažemo ironiju njihovog ponašanja! Ukoliko lepo podržavate otimačinu skoro petinu srpske zemlje, lepo odvojite petinu vaše države i dodelite je Srbiji, pošto ste toliko velikodušni dodeljivanjem srpske i pravoskavne baštine albancima! Kada lepo to dodelite onda će lepo srbi iz Republike Srpske učiniti istuvstvar kao i albanci sa Kosmeta i sve te države koje su priznale Kosovo moraju i priznati želju Republike Srpske i večinskog naroda, jer u suprotnom to je diskriminacija! E tek tada možemovda razmišljamo o medjusobnom priznavanju sulude otimačine teritorije suverenih i medjunarodno priznatih država kojevsu članice UN!

  • Pavle

    6. avgust 2020 | 05:08

    Uzajamnim priznanjem? Ovi su se baš umislili da oni Srbiji, članici UN treba njihovo priznanje... Klempavi šišmišu, priznanje čega? Da Srbija prizna to što ste unilateralno oteli 19% teritorije Srbije?! Kako bi bilo da Srbija otme 19% Albanije, Hrvatske ili 49% BiH ili 30% CG? Zato lepo pokrij se ušima! Ono što ste oteli, doće dan da se to naplati! Do tada uživajte u ulozi hijena i krijući se iza Amerike dok i za njih ne postanete totalno bespotrebni u ostvarivanju njihovih GS ciljeva!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA