Komentari

  • Brk

    7. avgust 2020 | 23:06

    Odvratno,mudovina!

  • Čikica

    7. avgust 2020 | 21:02

    U mom kraju se kaže da svako jede ono što mu naj potrebnije. 😁

  • Душан Краишник Бања Лука

    7. avgust 2020 | 16:56

    Муда ,, прва лига само треба знати припремити !! Пуно лука и сирћета да остоји !!

  • Jjjjjjj

    7. avgust 2020 | 16:07

    Hahhaah,muda

  • Cule

    7. avgust 2020 | 15:45

    Pravi gurmani znaju vrlo dobro sta je specijalitet: dinstani beli bubrezi i skembici. Bon apetit!

  • Miladinka

    7. avgust 2020 | 15:25

    Dok sam bila u skoli u Sloveniji Osamdesetih god. ...od njih sam naucila jesti I spremat specijalitet pravi ....probajte necete se pokajati ...ja sam pravila pohovano super je

  • laki

    7. avgust 2020 | 15:09

    Zato se i zove specijalitet trebaš da znaš da spremis!

  • y

    7. avgust 2020 | 15:07

    Neka hvala .🤮

  • Kursumlija

    7. avgust 2020 | 14:57

    Ostajati u sirce neko vreme,ocistiri ih i dobro usoliti u toku pecenja dodati vegeze.Mmmmmmm nista lepse!!!

  • 7890

    7. avgust 2020 | 14:45

    Beli bubrezi su za sladokusce pravi specijalitet.

  • FANTOM

    7. avgust 2020 | 14:22

    Kad sam bio mali tu negde šezdesetih godina a deda radio kao veterinarski tehničar u ambulanti bilo belih bubrega stras božija. I sad mi ide voda na usta kad se setim tih sretnih trenutaka iz detinjstva. A jel' ko jeo pečene vrapce ispečene u furuni i tepsiji podmazanoj sa svinjsku mast. Reš pečeni i koščice izgrickaš ko slane štapiće.

  • Angry

    7. avgust 2020 | 13:47

    Cohones...

  • Ko zna on jede

    7. avgust 2020 | 13:24

    Neka priča ko šta hoće ali to ko ume da spremi to je stvarno specijalitet. Isto je i sa škembićima koje po priznanju prijatelja spremam vrhunski.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA