Komentari

  • Marko cg primorje

    28. septembar 2020. | 16:50

    Zna li neko kako napraviti bas hrskave malo deblje palacinke ...mekane su mi👎

    Podelite komentar

  • Peki

    28. septembar 2020. | 16:27

    A ko ima cepterov tiganj u testo na pola litre mleko +kisela voda+jaja .so.brasno stavi tri kasike ulja i podmaze samo prvo pecenje palacinke i vise nema potrebe da koristi ulje

    Podelite komentar

  • Stevanović Jagoda

    28. septembar 2020. | 16:18

    Uopšte ne znam da li sam naručila patike i jaknu ili ne?

    Podelite komentar

  • Maja

    28. septembar 2020. | 15:56

    Prvo se u posudu stave mleko i voda, pa onda jaja i ostali sastojci i palačinke budu neverovatno mekane....probajte i uverićete se.

    Podelite komentar

    • 28. septembar 2020. | 17:13

      FANTOM

      @Maja

      Ja hoću ove vazdušaste i hrskave, dosta bre sa masnim i mekanim.

      Podelite komentar