• 0
 ≫ 

Kako Majkrosoft bira kompaniju iz Srbije? Oni znaju (VIDEO)

 ≫ 

Ugovor sa jednim cloud provider gigantom kakav je Majkrosoft s jedne strane je izazov, a sa druge prilika

  • 0

Comtrade ima višegodišnje partnerstvo sa kompanijom Majkrosoft, koji nas je zbog snažnog prisustva u jadranskom regionu, naprednim procesima rada i veštinama naših programera nagradio LSP statusom - rekao je Aleš Leskošek Direktor poslovnog razvoja, Comtrade System Integration Adriatc na NT konferenciji u Sloveniji, koja je jedna od najvećih regionalnih Majkrosoft događaja.

Kako kaže Leskošek, ugovor sa jednim tehnološkim gigantom kakav je Majkrosoft s jedne strane je izazov, a sa druge prilika:

- Naše partnerstvo je prilika jer možemo više da se razvijemo. Da dovedemo inženjere i da ih podučavamo na Majkrosoftovoj tehnologiji. Da ih više sa njom povežemo. Da gradimo sa Majkrosoftom jednu naprednu saradnju i napredna softverska rešenja na tržištu, poput veštačke inteligencije, analitike... - rekao je on.

Podsetimo, Comtrade je dobio LSP status ne samo za Sloveniju, već i za druge regione.

- Praktično, status za ceo region i šire, jer kada uđete u Sloveniju otvarate vrata i za tržište Evropske unije - kaže Lekošek.

NT konferencija je okupila više od 2000 posetilaca, uključujući vodeće tehnološke i poslovne eksperte, koji su se okupili kako bi prisustvovali predavanjima više od 100 stručnjaka, prezentacijama i naprednim obukama. Comtrade je i ove godine odigrao važnu ulogu kao zlatni sponzor.

Pogledajte u video prilogu kako je bilo ove godine na NT konferenciji:

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>