• 0
 ≫ 

Gejming spektakl – ko će predstavljati Srbiju u Seulu?

 ≫ 

Početkom oktobra održava se gejming spektatkl – bira se predstavnik Srbije za Svetsko IeSF prvenstvo u Seulu.

  • 0

Krajem 2019. godine, Južna Koreja će biti domaćin IeSF Svetskog Prventsva na kojem će se takmičiti najbolje reprezentacije na svetu u 3 različite video igre: Dota 2, PES20 i Tekken 7. Pa će tako i Srbija morati da izabere svoje predstavnike.

U Tekkenu će nas predstavljati Vlada ”Cold Heart” Stanković, a velika finala za Dotu 2 i PES20 odigraće se 5. oktobra u Domu Omladine.

Ovaj događaj počinje u 12h, gde će biti i puno dodatnih sadržaja, koji će obezbediti zabavu posetiocima. Ulaz je besplatan. 

Nakon dve iteracije Dota 2 kvalifikacija, ostale su još četiri najbolje ekipe, koje će odmeriti svoje snage u Sali Amerikana 5. oktobra. Favorit ovog turnira će definitvno biti Team Serbia, za koji nastupaju dva najpoznatija Dota 2 igrača iz Srbije, Swiftending i LebronDota. TeamTim, koji je takođe prošao kroz prve kvalifikacije prikazao je fantastičnu igru u svim svojim mečevima, tako da niko ne bi smeo da ih potceni. Iz drugih kvalifikacija kao pobednici izašli su Five Angry Men, koje predvode poznata lica, kao što su Hairy Freak i Gogi. Zajedno sa njima, plasman je obezbedila ekipa Hoodlums, koja je svoj odlučujući meč odigrala bez greške.

Takmičenje

Foto: Promo

U isto vreme održaće se i veliko PES20 takmičenje, čiji će pobednik takođe imati čast da predstavlja našu zemlju na Svetskom Prvenstvu u Seulu. Prijave za ovaj turnir možete pronaći – OVDE!

Istog dana igraće se još jedan FIFA19 turnir, koji je otvoren za svakoga. Pobednik tog turnira plasiraće se u finale, gde ga čekaju pobednici prethodnih turnira, koji su održani u tržnim centrima širom Srbije.

Najbrže posetioce čekaju specijalna iznenađenja. Iako je ulaz besplatan, a vrata otvorena čitavog dana, ukoliko popunite besplatnu prijavu na OVOM LINKU i budete među prvih 200 posetilaca dobijate garantovani poklon – Fortnite oružje, League of Legends Riot poene ili gaming majice, a za najsrećnije su obezbeđene glavne nagrade.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>