• 0

"Otkupljivač" ostavio četiri tima iza sebe, kreću pregovori o investiciji

Tim Orlandus iz Novog Sada koji razvija platformu Otkupljivač, pobednik je ovogodišnjeg Delta Biznis Inkubatora.

  • 0
Pobednik Delta Biznis Inkubatora

Foto: Promo

Platforma ima za cilj ima povezivanje proizvođača i otkupljivača poljoprivrednih proizvoda u što kraćem roku, a kompanija Delta Holding će sa njima započeti pregovore o investiciji i daljoj saradnji.

Ovaj tim čine Igor Trpčević – programer, Milan Orlović – pravnik i Dušan Prokić – grafički dizajner, a okupila ih je želja da zajedno prave lepe i korisne stvari.

Nakon prezentacije startapa i biznis plana, stručna komisija odabrala je pobednika sa kojim će Delta započeti pregovore o investiciji i daljoj saradnji. Odabrana su još dva tima sa kojima će se razgovarati o nastavku saradnje: Stanarko i Electric Sparrow Automotive.

Pobednik Delta Biznis Inkubatora

Foto: Promo

Za ovogodišnji Delta Biznis Inkubator prijavila su se 74 tima. U prvom krugu selekcije odabrano je pet timova i oni su tokom tri meseca u Inkubatoru imali redovne sastanke sa svojim mentorima i biznis konsultantom. Svi su učestvovali u online edukacijama na teme razvoja startapa: šta znači biti uspešan startap, kako ispitati tržište i koristiti marketing za promociju ideje, šta je GDPR, kako napisati biznis plan, veštine prezentacije za pet minuta itd.

Takođe, učili su od stručnjaka iz Delta Holdinga i povezali se sa relevantnim ljudima za njihov poslovni poduhvat.

Pet timova predstavilo je svoju startap ideju i biznis plan desetočlanoj komisiji koja je, nakon pažljivog slušanja i detaljnog ispitivanja, odabrala tri tima sa kojima će se početi dalji pregovori. Osam članova komisije činili su ljudi na vodećim pozicijama u svetu revizije, IT-a, marketinga, a dva člana su bila iz top menadžmenta Delta Holdinga.

Delta Biznis Inkubator je tromesečni program kompanije Delta Holding koji pomaže startapima iz oblasti nekretnina, poljoprivrede, logistike ili distribucije da razviju i unaprede svoj proizvod ili uslugu uz Deltine resurse: znanje, mentorstvo, finansije i poslovne kontakte. Prijava za ovaj program biće otvorena i u 2020.

Odgovore na najčešće postavljena pitanja možete pronaći ovde.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>