• 1

Zaboravio je šifru i izgubio sve bitkoine koje je imao: Tviter mu to nikada neće oprostiti

"Nerazumevanje kako sistem funkcioniše nije dobar izgovor da ga nazovete beskorisnim"

  • 1

Trgovac zlatom i poznati kritičar kriptovaluta požalio se na Tviteru da je "upravo izgubio sve bitkoine koje je ikada posedovao.

Kako je rekao, on je na svom virtuelnom novčaniku zaboravio lozinku, ali sudeći po tome što se šalio na svoj račun, izgleda da ga to i nije previše potreslo.

 

- Moj novčanik se nekako pokvario i moja lozinka više ne važi - tvitnuo je Piter Šif Zatim je nastavio: - Znao sam da je posedovanje bitkoina loša ideja, samo nikada nisam shvatio da je ovo tako loše -

Međutim, ako je Šif mislio da će na Tviteru naći neke simpatične savete pogrešio je jer su se korisnici društvenih medija nagrnuli i ismevali ga.

Prigovarali su mu zbog ključne bezbednosne karakteristike kripto valuta - činjenicu da lozinka ne može jednostavno da se resetuje.

 

- Nerazumevanje ... kako sistem funkcioniše nije dobar izgovor da ga nazovete beskorisnim - napisala je jedna osoba, dok je druga rekla: - Niste izgubili ništa ako ste napravili sigurnosnu kopiju privatnih lozinki. Možete ih preneti u bolji novčanik -

Mnogi su istakli da je prilično dobro poznato da treba da sačuvate svoje lozinke za digitalne proizvode i usluge, a gubitak lozinke nije odraz stvarnog proizvoda ili usluge.

Drugi su nastavili da se šale, a jedan je predložio da Šif izgubi i svoju lozinku za Tviter, kad je već tu.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ccc

    21. januar 2020 | 22:14

    Ja sam znao sifru...upisao a oni meni pogresna...jedva povratio

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>