• 1

Kupci će početi da kupuju mnoge proizvode online: Kreirajte besplatno internet prodavnicu

Veliki broj srpskih firmi primoran je da privremeno zatvori svoje prodajne objekte

  • 1
isplata, kupovina, kreditna kartica, kreditne kartice, onlajn, e-kupovina, ekonomija, biznis, Plaćanje preko interneta Foto: Shutterstock

Kompanija Shopen odlučila je da izađe u susret srpskim trgovcima i omogući im kreiranje internet prodavnica i koriščenje ecommerce servisa potpuno besplatno.

Shopen je ecommerce platforma za jednostavno i brzo kreiranje online prodavnica. Predstavlja prodajno rešenje koje obuhvata sve što je potrebno za online prodaju.

- Svesni činjenice da je, zbog epidemije koronavirusa i uvođenja vanrednog stanja, veliki broj srpskih firmi primoran da privremeno zatvori svoje prodajne objekte što će dovesti do pada prometa i velikih gubitaka za privredu Srbije - stoji u saopštenju kompanije.

Kako navode, izolacija, rad od kuće i zatvaranje prodajnih objekata utiče na navike i ponašanje kupaca koji se sada, više nego ikada, okreću online kupovini.

Trenutno se najviše kupuju namirnice, hrana i sredstva za higijenu. S obzirom na predviđanja da vanredno stanje neće trajati kratko, kupci će početi da kupuju i druge proizvode online. Potrebno je da trgovci budu spremni za to.

- Kako bismo pomogli privredu Srbije i omogućili svakom trgovcu pokretanje online prodavnice i uključivanje u proces internet trgovine, odlučili smo da svim zainteresovanim privrednicima ponudimo Shopen Pro servis potpuno besplatno u narednih 110 dana, odnosno do 01.07.2020 - saopštava Shopen.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ikac Jagodinac

    23. mart 2020 | 23:26

    Ì šta sa tim? Je l to znači da korone neće da bude na taj način? Ili će da mi stigne na kućnu adresu, samo lepo upakovana,?

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>