Džordž Flojd ujedinio svet: Amerika gori, protesti od Amsterdama do Rija, hiljade na ulicama

Stotine hiljada ljudi izašlo je na ulice u gradovima širom sveta kako bi pružili podršku Americi koja gori zbog ubistva Džordža Flojda

Komentari

  • Aleksandar Mihailović

    2. jun 2020 | 11:23

    Da li neko može da garantuje da policajac nije namerno ubio osobu druge puti da bi došlo do nereda? Da li neko može da kaže da iza ovako rušilačkih protesta koji već odnose nove žrtve ne stoji globalistička duboka država kako bi sprečila Trampa da bude ponovo izabran i završi sa njihovim planovima za kontrolu nad čitavim svetom i nametanjem otrovnih vakcina, rasadnika novih boleština, i čipova? Da li neko može da tvrdi da je sve stvarno spontano i da se i u drugim državama ne događa isto, organizovano i inicirano od strane globalista? Ko je savetovao Trampa da ode u bunker umesto da javno nastupi i kaže da osuđuje zločin i da će svi akteri biti kažnjeni za primer drugima? Da li je Tramp siguran u svoje okruženje i da je nepodmitljivo i nekorumpirano? Ko su ti analitičari koji samo opisuju događaje i najavljuju kataklizmu i potop Amerike i Trampa a ne govore o mogućim uzrocima, kuhinjama i režijama i sa kojim ciljem se sve događa? Ko sprečava Srbiju da očuva svoj teritorijalni integritet? Ima li onih koji su određeni da je izdaju, podele i uvedu u proces nestajanja? Ko ima pravo da nam u ime neke zapadne "demokratije" i "vrednosti" nudi kolonizovanu državu ako i ovi protesti u država Zapada pokazuju da su opterećene rasizmom? Kakve su to i čije vrednosti u koje i ka kojima nas vodaju?

  • Lav

    2. jun 2020 | 11:15

    Diboka drzava ne bira stedstva u rusenju Trampa sa vlasti.Vec vidjeno - Ukrajina,Arapsko prolece,Srbija...itd.itd..

  • Aleks

    2. jun 2020 | 11:14

    Dolazi raspad Amerike pa ce uskoro i Unije Zapadni sljam propada,bice sramota nekad reci da si bio u Amrici ili da si iz Amrike!

  • dx202xd

    2. jun 2020 | 10:51

    Ja sam protiv rasizma svakog. U Americi ga ima isuviše i ne samo kod belaca, premda ga tu ima najviše a i odnos moći čini da je teži. No uprkos tome ovde je očigledna politizacija da se u očaju naruše Trampovi izgledi za reizbor. Iako je Tramp za podsmeh po mnogim pitanjima njegovi protivnici su iako uglađeni i pametni čisto zlo što ga čini boljim izborom za Ameriku i svet uprkos svemu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA