• 0

IAB Virtual Day: Presek razvoja digitalne industrije i predviđanja o trendovima koji dolaze

Ovaj događaj na jednom mestu okupiće 400-500 aktera digitalne zajednice

  • 0
Digital day Digital day

Usled aktuelne situacije, Udruženje IAB Serbia bilo je primorano da odloži ovogodišnji Digital Day u formatu u kom nam je poznat.

Ipak, godinu koja je pored svega donela i mnogo značajnih promena u okviru digitalne industrije zaključiće jednodnevnom konferencijom IAB Virtual Day koja će se održati u četvrtak, 26. novembra u formi webinara. Početak je zakazan za 15 časova. 

Ovaj događaj na jednom mestu okupiće 400-500 aktera digitalne zajednice, a pokrenuće se  aktivna diskusija o aktuelnim temama poput:

Preseka razvoja digitalne industrije; Digitalne transformacije;Predviđanja o trendovima koje možemo očekivati u narednoj godini i sl.

U ulozi predavača naći će se nekoliko inostranih keynote speaker-a, dok su u planu i 2 panel diskusije sa akterima sa domaćeg tržišta koji će se baviti gore navedenim temama, ali i obuhvatiti neke od trendova razvoja koje smo mogli primetiti tokom ove godine. 

Neki od potvrđenih predavača su Volker Hein - CTO | Central & Eastern Europe, SAP, Ana Milićević - Principal & co-founder // Sparrow Advisers, Neal Scaffer - President, PDCA Social / Autor

Osim ovoga, biće predstavljene i dve studije slučaja.

Prisustvo konferenciji će biti besplatno, sa neophodnom registracijom unapred.

Više informacija o programu i učesnicima prijavljeni će dobiti nakon registracije.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>